kiinteyttävät syvätehoiset hoidot

Kiinteyttävät, syvätehoiset hoitomme vaikuttavat syvempiin kudoksiin jossa tapahtuu ihon veltostuminen ja "rypistyminen". Ihon selkeä kiinteytyminen vaativat aina sarjahoitoa. Nannic on ihanan rentouttava(!) ja samalla tehokas kestosuosikkimme, kun taas PRX-biorevitalisaatio sopii lähes kelle tahansa (myös niille joille ei voi tehdä laitehoitoa) ja on uusin, huipputiedettä edustava hoitomme.

Kasvohoitojen tekeminen on lähellä sydäntäni joten varaan jokaiseen kasvohoitoon reilusti aikaa. Kiireetön hoitohetki on varattu vain sinulle. Jokaisella käynnillä analysoin ihosi tarkasti ja suunnittelen hoito-ohjelman silloisen tarpeen ja toiveittesi mukaan.

Haluan korostaa että oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotottumuksia tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti.
Siksi annan sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon.

Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi.  
Voit käydä katsomassa joitain hoitotuloksia täältä.

Kauneusterveisin,

Sirpa
ARTESAN- sinulle räätälöity
Aromatic Oil
ALK. 79€

Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.


Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme. Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.

Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
Voit kirjoittaa toivomasi maksimihinnan hoidolle varauksen yhteydessä lisätietoihin
UUTUUS! PRX-T33 BIOREVITALISAATIO
KUVAT.png
BEF.jpeg
ALK. 145€

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa  tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja- tai laitteita!

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden.
Hoito on kivuton, ei toipumisaikaa, sopii kaikille ihotyypeille, kaikkina vuodenaikoina. Ei herkistä auringonvalolle!
Luokitellaan CE- merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi.

Hoito tehdään aina sarjahoitona (min. 4 hoitoa), ja sillä saavutetaan pitkäaikaisia tuloksia niin ihon kuntoon kuin ulkonäköönkin. PRX-terapia on sekä hoitolassa, että kotona toteutettava hoito. Hoitolassa käynnistämme ihossa prosessin jota käydään boostaamassa 7-10vrk välein. Kotona, käytetään päivittäin kahta tuotetta jotka pitävät muutosprosessia yllä. Sarjahoidon tulos on nähtävissä parhaiten noin kk. aloittamisen jälkeen, vaikkakin näet ihon kaunista täyteläistymistä jo välittömästi ensimmäisen hoidon jälkeen. Tulos kestää 6-9kk, ja sarjahoidon voi tehdä max. 2 kertaa vuodessa. Tulosta on mahdollista ylläpitää myös käymässä hoidossa esim. 4 vko välein.

KOTONA:
Kotona hoito jatkuu hoito- ja suojavoiteella (hoitovoiteet kuuluvat ensimmäisen hoidon hintaan) mikä levitetään iltaisin puhdistetulle iholle. Hoitovoide saa vaikuttaa 30min, minkä jälkeen iholle levitetään suojavoide. Sarjahoidon aikana EI saa käyttää muita ihonhoitotuotteita (meikkiä voit käyttää). Puhdistustuotteet eivät saa sisältää happoja tai alkoholia.

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ

BIOREVITALISAATIOHOIDOLLA VOIDAAN: 
Kosteuttaa kuivaa ihoa , Kiinteyttää veltostunutta ihoa, Kirkastaa ihon väriä, Vaalentaa pigmenttimuutoksia, Hoitaa arpia

LATAA ESITE TÄSTÄ
 
HINNAT:
PRX-terapia 1.hoito 315€ (sis. 2 voidetta kotihoitoon)
PRX- terapia 2.-4. hoito 145€ (kasvot & kaula) /209€ (+decolte)
Sarjahoidossa hoitoväli 7-10vrk

 
Nannic radiofrekvenssi- tehokiinteytys
NannicVelentineday3.jpg
Nannic  kaula ja kasvot 135€ / 125€ 
Nannic kaula, decolte & leukalinja 75€
Kombohoito kaula ja kasvot: Mikroneulaus + Nannic 185€ /175€
Kombohoito decolte, kaula ja kasvot: Mikroneulaus + Nannic 245€ /235€


SUOSITUIN KASVOHOITOMME VUONNA 2021! Nannic-laitteemme on uusi malli NBE 1000.
Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä. Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, eloton ja harmaa iho.

HALUATKO KAKSI TEHOHOITOA YHDELLÄ KERRALLA?
Lisäämällä Nannic hoitoon mikroneulauksen, saamme syvemmän kudosten kiinteytyksen lisäksi ihon pintaa kaunistavan neulaushoidon todella edulliseen yhteishintaan. (yhteishinta erikseen 270€)

Mikroneulauksella vaikutetaan suotuisasti ihon pinnan ongelmiin kuten kuivuuteen, pigmenttiläiskiin ryppyihin ja couperosaan.

ESTEET HOIDOLLE:
Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri

SARJAHOITO & YLLÄPITO:
Suositeltava hoitoväli sekä Nannicissa että Kombohoidossa on 2-4 vko. Hoitokertojen määrä 3-7 kertaa, jonka jälkeen yksi ylläpitohoito 6-8vko välein. 
Nannic sarjahoito: 125€/kerta kun hoitoväli on max.4 vko. 
Kombohoito sarjahoito: Mikroneulaus + Nannic 175€/kerta kun hoitoväli max. 4 vko
red carpet- kasvohoito
249€

Monipuolisin kasvohoitomme, jonka jälkeen olet valmis edustamaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Suosittelemme hoitoa esim. muutama päivä ennen juhlia, pitkän sairastelun tai lääkekuurin jälkeen, stressistä, mistä tahansa sisäisistä tai ulkoisista rasitteista kärsineelle iholle.
Yhdistelmä tehokkaita hoitojamme - syvädetox, hemmottelua, kiinteytystä, vitamiinitankkausta ja kosteutusta!
Sisältää puhdistavan ja kirkastavan osuuden entsyymikuorinnalla ja Hydrogen- laitteella. Kun ihohuokoset on syväpuhdistettu, ja ihon pinta pehmennetty, on vuorossa uudistava mikroneulaus jonka avulla syötämme ihoon myös runsaasti kosteutta ja vitamiinicoktailin. Hoidon kruunaa rentouttava 30min Nannic RF-hoito (kiinteyttävä) sekä naamio. Ihosi on takuulla tämän jälkeen kuin pienen taian kokenut. Sisältää kulmien muotoilun.

ESTEET HOIDOLLE:
sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri, aktiivinen herpes tai ihotulehdus

KOTIHOITO:
Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h. 
Gua sha- tehokasta hemmottelua 
Nimetön suunn.malli-2.png
85€/ Oona

Gua Sha on vanha luonnonmukainen hoitomenetelmä kasvoille ja vartalolle, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Gua Sha on lempeä, mutta tehokas hoitomenetelmä, joka vaikuttaa pintaa syvemmälle. 
GUA SHA KASVOHIERONNAN VAIKUTUKSIA 
  • Elvyttää ja kirkastaa ihoa
  • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta.
  • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
  • Kohottaa kasvojen piirteitä ja tuo kasvojen luuston, kuten poskipäät ja leukalinjan paremmin esiin
  • Poistaa jännityksiä ja kireyksiä
  • Voi vähentää pigmenttiläiskiä ja epäpuhtauksia
Hoito alkaa ihon pintapuhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen tehdään Gua Sha hieronta, joka alkaa decoltelta jatkuen niskan kautta kasvoille. Lopuksi kasvoille levitetään ravitseva naamio, jonka vaikutusaikana käsitellään vielä hiuspohja. 
Yksikin hoitokerta näkyy iholla, mutta parhaimman tuloksen saat, kun käyt säännöllisesti hoidossa. Käy hoidossa aluksi 3 kertaa viikon välein ja sen jälkeen ylläpitävänä hoitona kuukauden välein. Hoitoa ei voi tehdä tulehtuneelle tai vaurioituneelle iholle, jos on valtimon kovettumatauti, pullistuma tai veritulppa, veren hyytymiseen  liittyvä sairaus tai lääkitys, flunssa, aktiivisessa tilassa oleva syöpä, tai viimeisen 3kk aikana laitetut täyteaineet ja pistoshoidot

Hoito on todella rentouttava ja sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Hoidon kesto 75min.

Extrat

Täydennä kasvohoitoelämystäsi lisäpalveluilla. Useampi lisäpalvelu ei
välttämättä mahdu ajanvaraukseen mutta siinä tapauksessa voit
kirjoittaa toivomasi lisäpalvelut varaamasi kasvohoidon lisätietokenttään.

RIPSET & KULMAT, VAHAUS

Kulmien muotoilu tai ripsien värjäys 12€
Kulmien muotoilu ja värjäys 18€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 30€
Ihokarvojen poisto vahalla kasvojen alueelta 15€


JALAT & KÄDET

Jalkojen kuorinta & hieronta jaloille 18€
Rentouttava pikavirkistys ja pehmennys 

Syväkosteuttava kylpy & naamio jaloille 25€
Ihoa ravitseva öljykylpy ja kosteuttava naamio sitruksien ja marjojen vitamiineilla

Virkistävä & uudistava käsikuorinta+ naamiopakkaus 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

Virkistävä & uudistava kuorinta + naamiopakkaus jaloille 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

KASVOT

+ hapotuskäsittely 25€
+ kasvohieronta 15€
+ mekaaninen ihonpuhdistus 25€
+ syväkosteutus/rauhoitus Nannic  (ei kiinteyttävä) 25€
+ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta) 25€