ihon pintaa kaunistavat hoidot

Ihon pinta voi olla samea, karhea, epätasainen, harmaa tai kellertävä, tulehtunut,
pigmentoitunut, ryppyinen, kuiva...hyvin monia asioita yhtaikaa!
Tällä sivulla on koottuna hoitoja joilla ratkaisemme erityisesti pinnallisia ongelmia. Infuzionilla saavutetaan upea Glow nopeasti sen uskomattoman monipuolisen hoitocoktailin ansiosta, ja neulauksella taas sitoudutaan pidempään matkaan kohti kaunista ihoa.  Katso myös Happohoidot 'epäpuhtaan ihon' hoidoista.

Kasvohoitojen tekeminen on lähellä sydäntäni joten varaan jokaiseen kasvohoitoon reilusti aikaa. Kiireetön hoitohetki on varattu vain sinulle. Jokaisella käynnillä analysoin ihosi tarkasti ja suunnittelen hoito-ohjelman silloisen tarpeen ja toiveittesi mukaan.

Haluan korostaa että oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotottumuksia tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti.
Siksi annan sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon.

Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi.  
Voit käydä katsomassa joitain hoitotuloksia täältä.

Kauneusterveisin,

Sirpa
ARTESAN- sinulle räätälöity
Aromatic Oil
ALK. 79€

Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.


Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme. Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.

Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
Voit kirjoittaa toivomasi maksimihinnan hoidolle varauksen yhteydessä lisätietoihin
UUTUUS! PRX-T33 BIOREVITALISAATIO
KUVAT.png
BEF.jpeg
ALK. 145€

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa  tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja- tai laitteita!

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden.
Hoito on kivuton, ei toipumisaikaa, sopii kaikille ihotyypeille, kaikkina vuodenaikoina. Ei herkistä auringonvalolle!
Luokitellaan CE- merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi.

Hoito tehdään aina sarjahoitona (min. 4 hoitoa), ja sillä saavutetaan pitkäaikaisia tuloksia niin ihon kuntoon kuin ulkonäköönkin. PRX-terapia on sekä hoitolassa, että kotona toteutettava hoito. Hoitolassa käynnistämme ihossa prosessin jota käydään boostaamassa 7-10vrk välein. Kotona, käytetään päivittäin kahta tuotetta jotka pitävät muutosprosessia yllä. Sarjahoidon tulos on nähtävissä parhaiten noin kk. aloittamisen jälkeen, vaikkakin näet ihon kaunista täyteläistymistä jo välittömästi ensimmäisen hoidon jälkeen. Tulos kestää 6-9kk, ja sarjahoidon voi tehdä max. 2 kertaa vuodessa. Tulosta on mahdollista ylläpitää myös käymässä hoidossa esim. 4 vko välein.

KOTONA:
Kotona hoito jatkuu hoito- ja suojavoiteella (hoitovoiteet kuuluvat ensimmäisen hoidon hintaan) mikä levitetään iltaisin puhdistetulle iholle. Hoitovoide saa vaikuttaa 30min, minkä jälkeen iholle levitetään suojavoide. Sarjahoidon aikana EI saa käyttää muita ihonhoitotuotteita (meikkiä voit käyttää). Puhdistustuotteet eivät saa sisältää happoja tai alkoholia.

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ

BIOREVITALISAATIOHOIDOLLA VOIDAAN: 
Kosteuttaa kuivaa ihoa , Kiinteyttää veltostunutta ihoa, Kirkastaa ihon väriä, Vaalentaa pigmenttimuutoksia, Hoitaa arpia

LATAA ESITE TÄSTÄ
 
HINNAT:
PRX-terapia 1.hoito 315€ (sis. 2 voidetta kotihoitoon)
PRX- terapia 2.-4. hoito 145€ (kasvot & kaula) /209€ (+decolte)
Sarjahoidossa hoitoväli 7-10vrk

 
mikroneulaus - deep skin nannic
Deep-skin-hoitolaite-683x1024-450x450.png
135€
+ 25€ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta)
+ 25€ syväkosteutus/rauhoitus Nannic
+ 25€ hapotuskäsittely


Nannic Deep Skin-Mikroneulauksella tehdään ihoon tuhansia pieniä mikrokanavia, joka aiheuttaa iholla kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihtymisen. Iho vahvistuu ja paksuuntuu hyvällä tavalla. Tämä hyödyttää ihoa seuraavissa haasteissa: laajentuneet ihohuokoset, couperosa, arvet, pigmenttiläikät, epätasainen iho ja pintajuonteet. Käsittely kaunistaa erityisesti ihon pintaa. Lisäksi iho ottaa  hoidon aikana vastaan moninkertaisen määrän hoitotuotteita, joten kertaluontoisena hoitona neulaus soveltuu myös ihon kosteusvarastojen tankkaamiseen.

SARJAHOITO & YLLÄPITO :
Yhdellä hoitokerralla saavutetaan ihon pinnan syväkosteutus, mutta sarjahoidolla päästään vaikuttamaan suurempiinkin, ihon rakenteellisiin ongelmiin. Medikaalisena hoitona neulaus on todella tehokasta, yhdistettynä hoidon tavoitteisiin soveltuvat hoitoseerumit. Neulausta suositellaan otettavaksi 3-8 kertaa, ensimmäiset 4 kertaa viikon välein, seuraavat 2 viikon välein. Ylläpitohoito 6-8viikon välein.

ESTEET HOIDOLLE:
Akuutti tulehdus iholla, pahanlaatuiset luomet, ruusufinni, POD, aktiivinen akne, herpes

KOTIHOITO:
Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h. 

LISÄPALVELUT:

Hydrogen hoidolla  ja hapotuskäsittelyllä saamme puhdistettua ihon pinnasta ennen neulausta kuivaa ihosolukkoa jolloin neulaushoidon vaikutus pääsee ulottumaan syvemmälle ihoon. Hoidon jälkeen iho
ottaa vastaan mininkertaisen määrän kosteutta ja vitamiineja sekä peptiidejä. Siksi suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista Nannic syväkosteutuksen. Katso myös alla oleva Multifuzion hoito (neulaus + Infuzion)
Infuzion System®- vitamiinitankkaus & Glow efekti!
is.jpg
Infuzion System/ Boozter 180€ 
Infuzion System/ Volymizer 230€
Infuzion System sarjahoito 3 käyntikertaa yht. 490€
MULTIFUZION Mikroneulaus + Infuzion 230€ (Boozter seerumilla) 280€ (Volymizer seerumilla)


Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä.
Toimenpide on kuin mesoterapia ilman neuloja/pistoksia ja toipumisaikaa ei ole. Hoidon aikana iholla tuntuu pientä pistelyä. Tällä hoidolla iholle saat upean Glow-efektin ja väsymyksen merkit häviävät.

Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvojen pintakerrokseen. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin). Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos.

Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. 
Ikääntymisen merkit pehmenevät, hosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. 
Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi. Soveltuu hyvin pistoshoitojen välissä otettavaksi. Pistosten ja Infuzionin välissä tulee olla väh. 3vko

HOIDOISSA ON VALITTAVANA KAKSI ERI SEERUMIA:

BOOZTER- sisältää 52 erilaista iholle tärkeää vitamiinia ja aminohappoa sekä hyaluronihappoa.  Boozter luo ihanaa hehkua ja ravitsee tehokkaasti tämän vitamiinicoktailin ansiosta. Ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja kahden Boozter hoidon jälkeen se on valmis ottamaan vastaan myös koostumukseltaan paksumpaa, Volymizer-seerumia.

VOLYMIZER- hoidossa käytetään eri tyyppistä hyaluronihappoa kuin Boozter hoidossa. . Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä ihon pintaan, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin. 

ESTEET HOIDOLLE:
Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on tulehdustilassa oleva akne tai ruusufinne, antibioottikuuri, aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, migreeni, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus tai jos imetät.

SARJAHOITO:
Huomoithan, että mikäli haluat ottaa 7-10 vrk välein tehtävän sarjahoidon, niin tarkistatko etukäteen kalenteristasi, että jatkohoidot saadaan tehtyä sarjahoitoalennukseen oikeuttavalla 7-10 vrk ajalla. Emme valitettavasti voi luvata, että sama kosmetologi tekee kaikki hoitosarjan hoidot, mutta pyrimme siihen. Tämä riipuu ajanvaraustilanteestamme. Sarjahoidon hoitoajat pyydetään varaamaan ensimmäisellä käyntikerralla tai ennen ensimmäistä käyntikertaa.

Infuzion®Skin Boozter 3 x -hoitosarja 490,00 €. Hoidot 7-10 päivän välein. Laskutus 1.krta 180,00 €, 2.krta 180,00 € ja 3.krta 130,00 €. Hoitosarjan voi halutessaan maksaa myös ensimmäisellä käyntikerralla kokonaan. Sarjahoito sisältää: 2 ensimmäistä käyntikertaa Boozter seerumilla ja kolmas Volymizer seerumilla.

 
red carpet- kasvohoito
249€

Monipuolisin kasvohoitomme, jonka jälkeen olet valmis edustamaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Suosittelemme hoitoa esim. muutama päivä ennen juhlia, pitkän sairastelun tai lääkekuurin jälkeen, stressistä, mistä tahansa sisäisistä tai ulkoisista rasitteista kärsineelle iholle.
Yhdistelmä tehokkaita hoitojamme - syvädetox, hemmottelua, kiinteytystä, vitamiinitankkausta ja kosteutusta!
Sisältää puhdistavan ja kirkastavan osuuden entsyymikuorinnalla ja Hydrogen- laitteella. Kun ihohuokoset on syväpuhdistettu, ja ihon pinta pehmennetty, on vuorossa uudistava mikroneulaus jonka avulla syötämme ihoon myös runsaasti kosteutta ja vitamiinicoktailin. Hoidon kruunaa rentouttava 30min Nannic RF-hoito (kiinteyttävä) sekä naamio. Ihosi on takuulla tämän jälkeen kuin pienen taian kokenut. Sisältää kulmien muotoilun.

ESTEET HOIDOLLE:
sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri, aktiivinen herpes tai ihotulehdus

KOTIHOITO:
Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h. 

Extrat

Täydennä kasvohoitoelämystäsi lisäpalveluilla. Useampi lisäpalvelu ei
välttämättä mahdu ajanvaraukseen mutta siinä tapauksessa voit
kirjoittaa toivomasi lisäpalvelut varaamasi kasvohoidon lisätietokenttään.

RIPSET & KULMAT, VAHAUS

Kulmien muotoilu tai ripsien värjäys 12€
Kulmien muotoilu ja värjäys 18€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 30€
Ihokarvojen poisto vahalla kasvojen alueelta 15€


JALAT & KÄDET

Jalkojen kuorinta & hieronta jaloille 18€
Rentouttava pikavirkistys ja pehmennys 

Syväkosteuttava kylpy & naamio jaloille 25€
Ihoa ravitseva öljykylpy ja kosteuttava naamio sitruksien ja marjojen vitamiineilla

Virkistävä & uudistava käsikuorinta+ naamiopakkaus 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

Virkistävä & uudistava kuorinta + naamiopakkaus jaloille 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

KASVOT

+ hapotuskäsittely 25€
+ kasvohieronta 15€
+ mekaaninen ihonpuhdistus 25€
+ syväkosteutus/rauhoitus Nannic  (ei kiinteyttävä) 25€
+ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta) 25€