Tausta ateljee_edited.jpg
Aromatherapy

Dermaviduals®

alk. 79€

Hoitokuvaus

Herkkä iho, kosteutus

 

Dermaviduals on hyvin poikkeuksellinen hoitomenetelmä, joka soveltuu jopa hyvin herkälle ja allergisellekin iholle. Teen Dermadiduals- hoitoja varsinkin asiakkaille joilla on ihossa tulehduksia, ihottumaa tai ärsytysoireita.

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihoanalyysin, ihoa vahvistavat yksilölliset hoitotuotteet kuorintaan, hierontaan ja naamioon. Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä. Dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä. Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen.

 

Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät osoitteesta www.dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta www.corneotherapy.org -sivuilta.

Lisätietoa

Esteet hoidolle

KOTIHOITO

SARJAHOITO

Aktiivinen herpes, vyöruusu tai silmätulehdus

Kotihoitosuositukset annetaan hoidon yhteydessä

Vahvistavia ja rauhoittavia hoitoja voi hyvin ottaa kuuriluontoisesti vaikka 1-2 viikon välein

Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg