Tausta ateljee_edited.jpg
GreenPeel-yrttisyväkuorinta-hoito.jpg

GREEN PEEL®

alk. 119€

Hoitokuvaus

Epäpuhdas tai paksu ja harmaa iho, tulehdukset, ruusufinni, medikaalinen hoito, tehohoito, uudistaminen,

kirkastaminen, ihon pinnan kaunistaminen, tuloksellinen kasvohoito

 

Dr. med. Schrammek GREEN PEEL® on tehokas ja luonnollinen hoitomenetelmä ihon uudistamiseen, jossa tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Maailmanlaajuisesti tunnettu hoito, joka auttaa useisiin eri iho-ongelmiin, kuten ihon epäpuhtauksiin, ryppyihin ja juonteisiin, erityyppisiin arpiin, pigmenttimuutoksiin, kalpeaan ihonsävyyn sekä veltostuneeseen vartalon ihoon.

Hoitojen teho perustuu GREEN PEEL® yrttiseokseen, joka koostuu eri kasvien jauhetuista lehdistä, kukista, versoista ja juurista, jotka stimuloivat ihon verenkiertoa ja soluaineenvaihduntaa.

MITEN GREEN PEEL EROAA HAPPOHOIDOSTA?

Voimakkaammissa ihoa uudistavissa happohoidoissa ihoa ikään kuin poltetaan pinnalta, jolloin iho mm.ohenee ja se ei useinkaan ole pitkällä tähtäimellä hyvä ratkaisu. Green peel AKTIVOI ihon luontaista uudistumista ja aineenvaihduntaa pienten yrttihiukkasten avulla, jotka imeytyvät ihoon. Ne myös ravitsevat ihoa monin tavoin. Green peel ei vahingoita ihoa, päinvastoin vahvistaa. Iho kuoriutuu turvallisesti mutta tehokkaasti.

GREEN PEEL® FRESH UP -kirkastava kasvohoito 119 €

Tehokas, mutta samalla hellävarainen hoito raikkaamman ja hehkuvamman ihon saavuttamiseksi. Klassinen "päivään valmistaja", kun haluat kasvojesi näyttävän erityisen hyvältä tärkeänä päivänä – esimerkiksi juhlissa tai tärkeässä tapaamisessa. Soveltuu myös ruusufinnille vahvistavana hoitona! Epäpuhtaalle iholle suosittelen lisäksi mekaanista puhdistusta +25€

Aiheuttaa näkyvää ihon uudistumista (kevyttä mikrohilseilyä) pienellä todennäköisyydellä.

GREEN PEEL® ENERGY -elvyttävä erikoishoito paketti 149€
(Hoito + tehokuuri kotikäyttöön)

Energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Sopii ikääntymisen merkkeihin sekä epäpuhtauksiin, arpiin ja pigmenttimuutoksiin. 

Saattaa iheuttaa näkyvää ihon uudistumista (pientä hilseilyä) 3vrk.päästä.

Hoitopaketin lisäksi suosittelen ensimmäisellä kerralla hankkimaan hoitotulosta huomattavasti edistävän kotihoitotuotepaketin (69,90€) jota käytetään 5vrk hoidon jälkeen. Kotihoitopaketti riittää jälkihoidoksi noin 2-3 hoitoon jos haluat ottaa hoidon sarjana.

 

GREEN PEEL® CLASSIC -uudistava yrttisyväkuorinta paketti 259€

(aloitushoito 60 min + jälkihoito 45 min+ tehokuuri kotikäyttöön)

Yrttisyväkuorinta on tehokkain Green Peel® -hoidoista. Se sisältää kaksi hoitolassa tehtävää hoitoa; kuorinnan ja jälkihoidon (5-7 vrk. ensimmäisen hoidon jälkeen), sekä 6 vrk:n tehokuurin kotikäyttöön. Lukuisia palkintoja kansainvälisesti saavuttanut hoitomenetelmä on erinomainen apu akneen, aknearville ja vanhenevalle iholle sekä selluliittiin ja raskausarpiin. Sopii sekä kasvoille että vartalolle. Hoitopaketitiin kuuluu kotihoitotuotteet joita tulee käyttää hoitojakson aikana, eikä iholla ei saa käyttää muita tuotteita.

Tämä hoito on tehokkain mutta vaatii myös sitoutumista. Hoidon jälkeisinä päivinä iholla tuntuu pistelyä eikä sitä saa kastella. Yleensä 3.pv hoidon jälkeen iho alkaa kuoriutumaan, ja tämä uudistumisvaihe kestää 1-2 vrk. 

Hoitopaketin lisäksi ensimmäisellä kerralla tulee hankkia hoitoa edistävä kotihoitopaketti (69,90€) jota tulee käyttää aloitushoidon ja jälkihoidon välillä.

Kotihoitopaketti riittää 2-3 hoitoon jos haluat ottaa hoidon sarjana.

Lisätietoa

Esteet hoidolle

KOTIHOITO

SARJAHOITO

Voimakas siitepöly- tai eläinallergia (Classic syväkuorintahoito ei sovellu)

Roacuttan kuuri viimeisen 1kk aikana

Ruusufinni, aktiivinen herpes, antibioottikuuri

Yksilöllinen hoito-ohjelma katsotaan aina tapauskohtaisesti.

Fresh up hoitoa voi tehdä viikon välein.

 

.Energy hoitoa voidaan tehdä kahden viikon välein.

 

Classic syväkuorinnan voi tehdä kerran kuukaudessa.

greenpeel3.jpeg
greenpeel2.jpeg
Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg