herkän ihon hoidot

Herkinkin iho tarvitsee hoivaa ja oikeita raaka-aineita vahvistuakseen. 
Herkkää ja reagoivaa ihoa pyritään ensisijaisesti vahvistamaan ja rauhoittamaan

Kasvohoitojen tekeminen on lähellä sydäntäni joten varaan jokaiseen kasvohoitoon reilusti aikaa. Kiireetön hoitohetki on varattu vain sinulle. Jokaisella käynnillä analysoin ihosi tarkasti ja suunnittelen hoito-ohjelman silloisen tarpeen ja toiveittesi mukaan.

Haluan korostaa että oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotottumuksia tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti.
Siksi annan sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon.

Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi.  
Voit käydä katsomassa joitain hoitotuloksia täältä.

Kauneusterveisin,

Sirpa
ARTESAN- sinulle räätälöity
Aromatic Oil
ALK. 79€

Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.


Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme. Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.

Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
Voit kirjoittaa toivomasi maksimihinnan hoidolle varauksen yhteydessä lisätietoihin
dermaviduals®-kasvohoito
Aromatherapy
 79€

Dermaviduals on hyvin poikkeuksellinen hoitomenetelmä, joka soveltuu jopa hyvin herkälle ja allergisellekin iholle. Teen Dermadiduals- hoitoja varsinkin asiakkaille joilla on ihossa tulehduksia, ihottumaa tai ärsytysoireita. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihoanalyysin, ihoa vahvistavat yksilölliset hoitotuotteet kuorintaan, hierontaan ja naamioon.

Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä. dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä. Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen. Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät osoitteesta www.dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta www.corneotherapy.org -sivuilta.
happohoito
Bath Products
82€
+ 25€ syväkosteutus/rauhoitus Nannic
+ 25€ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta)


Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin.

Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillani tuotteilla vältämme solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti. Tämä hoito kirkastaa ihosi välittömästi.

SARJAHOITO:
Hoidon voi tehdä 1x viikossa, noin 3-6 viikon ajan, tai vain kertaluontoisesti kirkastamaan ihoa
Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. 

KOTIHOITO:
Hoidon jälkeen vältä aurinkoa, kuorintoja, luonnonkosmetiikkaa 48h. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan. Ihon kosteuttaminen hoidon jälkeen oikeilla tuotteilla on todella tärkeää koska hoidon jälkeen iho on vastaanottavainen.

LISÄPALVELUT:
Lisäpalveluna voimme tehdä iholle syväkosteutuksen Nannic laitteella tai tehostaa ihon kirkastumista tai puhdistusta Hydrogen- laitehoidolla  
HYDROGEN- syväpuhdistava laitehoito
85€

Caretech Hydrogen hoito poistaa myrkyt ja vapaat radikaalit solun sisä- ja ulkopuolelta.
Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien vaikutuksesta (auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms.) Ne aiheuttavat tulehduksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.
Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, saunoa ja urheilla.
 
Hydrogen hoito on kivuton ja tuo iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.
 
HYDRA 4 RED OUT
105€

Repechage Hydra 4 Red Out– Voimakkaasti rauhoittava kasvohoito couperosa- ja rosaceaihon hoitoon

Tämä antioksidanttinen kasvohoito sisältää merilevästä löytyviä vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja aminohappoja. Hoito kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta, samalla vähentäen ihon herkkyyttä ja stressiä. Hoito sisältää hopeakuula- hieronnan, joka rauhoittaa ja vähentää punoitusta. Tuloksena on tasainen ja hyvinvoiva iho. Hoidossa ei käytetä laitteita. Jo yhdellä hoidolla voidaan saavutta selkeästi vähemmän tulehduksia. Saatavilla myös pakkaus kotihoitoon jolla edesautat tulehdusten vähenemistä myös jatkossa.
 

Extrat

Täydennä kasvohoitoelämystäsi lisäpalveluilla. Useampi lisäpalvelu ei
välttämättä mahdu ajanvaraukseen mutta siinä tapauksessa voit
kirjoittaa toivomasi lisäpalvelut varaamasi kasvohoidon lisätietokenttään.

RIPSET & KULMAT, VAHAUS

Kulmien muotoilu tai ripsien värjäys 12€
Kulmien muotoilu ja värjäys 18€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 30€
Ihokarvojen poisto vahalla kasvojen alueelta 15€


JALAT & KÄDET

Jalkojen kuorinta & hieronta jaloille 18€
Rentouttava pikavirkistys ja pehmennys 

Syväkosteuttava kylpy & naamio jaloille 25€
Ihoa ravitseva öljykylpy ja kosteuttava naamio sitruksien ja marjojen vitamiineilla

Virkistävä & uudistava käsikuorinta+ naamiopakkaus 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

Virkistävä & uudistava kuorinta + naamiopakkaus jaloille 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

KASVOT

+ hapotuskäsittely 25€
+ kasvohieronta 15€
+ mekaaninen ihonpuhdistus 25€
+ syväkosteutus/rauhoitus Nannic  (ei kiinteyttävä) 25€
+ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta) 25€