Tausta ateljee_edited.jpg
Skin Care

klassinen 
ihonpuhdistus

80€

Hoitokuvaus

Epäpuhdas tai tukkoinen iho, detox

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja?

 

Tämän hoidon jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja käytettävät hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista vielä hoidon jälkeenkin (Detox-vaikutus).  Hoidossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä ja toimenpide nipistelee hiukan.  Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle tai seuraavalle päivälle. Ihoon ei jää arpia kun hoito tehdään oikein vaikka punoitusta tuleekin hetkellisesti. Jos ihossa on paljon tukkeumia, voi kaikkien poistaminen kerralla olla mahdotonta. Silloin suosittelen tukemaan ihon puhdistumista mahdollisesi jollain toisella hoidolla.  

 

Myös tämän tyyppisissä ihon haasteissa kotihoidolla on todella suuri merkitys joten suosittelen sinulle mielelläni oikeat tuotteet myös kotihoitoon.

 

LISÄPALVELUT:

Hydrogen laitteella voimme tehostaa ihohuokosten syväpuhdistusta, Nannic laitteella rauhoittaa ihoa puhdistamisen jälkeen tai vaikkapa päättää hoito jollakin rentouttavista lisäpalveluistamme.

HUOM! Jos sinulla on paljon tukkeumia ja haluat oikein tehokkaan puhdistuksen ja nopeita tuloksia, suosittelen valitsemaan hoidoista GREEN PEEL ENERGY- hoidon ja lisäpalveluksi +mekaaninen ihonpuhdistus. Tämän hoidon avulla tulehdukset sammuvat tehokkaasti ja talitukkeumat pehmenevät.

Kaksi hoitoa yhdessä siis hintaan 144€ (erikseen 199€)

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

KOTIHOITO

HINNAT

Aktiivinen herpes

Kotihoito-ohjeet saat yksilöllisesti ihosi tarpeen mukaan

Suositus mahdollisesta sarjahoidosta tehdään kun olen nähnyt ihosi

80€

 

Suosittelemme lisäksi:

+Green peel Fresh up-hoitoa yht. 144€

 

+Syväpuhdistava Hydrogen

(2 vaihetta)+ 25€

+Nannic rauhoittava laitehoito

+25€

ihonpuhdistus.png
Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg