Kasvohoidot

Niin kutsuttu"maskiakne" yleistyy kasvomaskien käytön lisääntyessä. Sen merkkejä voivat olla punaiset läiskät ja epäpuhtaudet sekä kuumotus tai  erityisesti suun ympärillä. Jos olet kärsinyt aiemmin ruusufinnistä tai perioraalidermatiitistä (POD) saatat jo tunnistaa sen pahenemisvaiheesta.
Tietyt hoidot ovat omiaan tähän ongelmaan mutta myös oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Tilanne ei ole lähtökohtaisesti ollenkaan toivoton! Olen tehnyt useita hoitosarjoja asiakkailleni ja
suurimmassa osassa tapauksia olemme saaneet erinomaisia tuloksia! Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi.  
Voit käydä katsomassa joitain hoitotuloksia täältä.
Marengissa sinua palvelevat kosmetologit Sirpa, Wilma & Heli (BF)
Sivun alareunassa on vinkkejä ihonhoitoon kotona, esim. kasvohierontaan.
Kauneusterveisin,
Sirpa
Sirpa
Sky & Cidesco kosmetologi
valmistumisvuosi
2009
Wilma
Kosmetologi
valmistumisvuosi 2021
Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.

Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme.
 
Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.

Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
Voit kirjoittaa toivomasi maksimihinnan hoidolle varauksen yhteydessä lisätietoihin
Niin kutsuttu "maskiakne" lisääntyy kasvomaskien käytön yleistyessä. Sen merkkejä voivat olla punoittavat näpyt ja läikät, kuumotus ja kutina.
 
Oireet esiintyvät erityisesti suun ympärillä ja niiden voimakkuus sekä esiintymistapa ovat yksilöllisiä.
Jos olet kärsinyt aiemmin ruusufinnistä tai perioraalidermatiitistä (POD) saatat huomata paljon yhtäläisyyksiä.

Kun tulet, analysoin ihon tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi hoidon kesto ja hoitokerrat vaihtelevat.
 
Useimmissa tapauksissa jo kolme hoitokertaa auttaa suuresti!
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
klassinenip.png
Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja? Joskus tämä, mekaaninen puhdistaminen on ainoa tehokas keino poistaa isoja tukkeumia ihosta.
 
 Ennen tätä ihoa pehmennetään. Tehokkaan kuorinnan jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista (Detox-vaikutus). 
 
Hoidossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä ja toimenpide nipistelee hiukan.  Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle illalle. Ihoon ei jää arpia kun hoito tehdään oikein vaikka punoitusta tuleekin hetkellisesti.
 
happohoito.png
Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin.

Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillamme tuotteilla vältämme epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan. Ihon kosteuttaminen hoidon jälkeen oikeilla tuotteilla on todella tärkeää!
 
Hoidon jälkeen aurinkoa on syytä välttää kaksi viikkoa. Hoidon voi tehdä 1x viikossa, noin 3-6 viikon ajan, tai vain kertaluontoisesti kirkastamaan ihoa. Happohoidon hinta sarjahoitona 69€/hoito kun edellisestä kerrasta on kulunut max 3 vko.
Environ kasvohoidot.png
 Environin ihonhoidon keskeisin aktiiviaine on A-vitamiini ja tämän vitamiinin vaikutusta hoidossa tuetaan muilla aktiiviaineilla ja ihon kunnossa tapahtuu merkittäviä hoitotuloksia. A-vitamiini on yksi niistä harvoista vitamiineista/ainesosista joiden tiedetään varmasti hidastavan ja korjaavan ihon ikääntymismuutoksia.  
 

A-vitamiini on ihon toiminnan ja nuorekkuuden sekä ihon terveyden välttämätön osatekijä, jota iho tarvitsee päivittäin. A-vitamiinin vaikutuksesta iho vahvistuu, ihon pintakerros kiinnittyy paksummin tyvikalvoon, ihon sävy tasoittuu, verenkierto ihossa virkistyy, rasvahappojen laatu ihossa paranee, ihon puolustus ulkoisia ärsykkeitä vastaan tehostuu ja talineritys normalisoituu. Hoidoilla saavutetaan hyviä tuloksia myös siis aknen, ruusufinnin ja pigmenttihäiriöiden hoidossa.

C-vitamiini osallistuu yhdessä A-vitamiinin kanssa ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoon ja pitää muut antioksidantit aktiivisina. Antioksidantit ovat ravinnosta saatuja vesi- ja rasvaliukoisia vitamiineja, kivennäisaineita ja muita kemiallisia yhdisteitä, jotka suojaavat kehon rakenteita ympäristön vapaita radikaaleja vastaan.

Kohti merkittäviä hoitotuloksia tarvitset kotihoitoon Environ A-vitaminikasvovoiteen, joita on 5 eri vahvuutta. 

Step up- systeemillä lähdemme lempeästi kiipeämään porras kerrallaan korkeampiin pitoisuuksiin niin ettei iholle aiheudu ärsytystä äkillisestä A-vitamiinin lisäyksestä. Ihon toiminnot elpyvät ja paranevat pikkuhiljaa ja ensimmäisenä huomaat ihon kirkastumisen. Muut hyödyt seuraavat perässä, mitä pidemmälle hoidossa etenemme.

Mitä pidemmällä olet hoito-ohjelmassa, sitä tehokkaampia hoitoja pystymme hoitolassa tekemään. Hoitoihin yhdistetään yleensä Cool peel-happohoito (ei "polta" ihoa vaan uudistaa ja syväkosteuttaa), sekä eri vahvuisten vitamiinien imeytystä joko sonoforeesilla, iontoforeesilla tai molemmilla. Vitamiinit ja niiden vahvuus valitaan sen mukaan millä tasolla olet. Tervetuloa aloittamaan matkasi kohti kauniimpaa ja terveempää ihoa! Hoidot sopivat kaiken ikäisille. Marenki Day Spassa sarja ja hoidot ovat olleet jo yli kymmenen vuotta. Eikä suotta! :)

*Antioksidanttihoito (Cool peel + ultra/vitamiinicoktail +naamio) 99€

Sarjahoitona jatkokerrat (hoitoväli 1-3 viikkoa) 89€

Tässä hoidossa on yhdistetty 2 hoitoa.

*SUPER Antioxidant (Cool peel, mikroneulaus + ultra/vitamiinicoktail) 189€

*Sarjahoitona jatkokerrat (hoitoväli 2-4 viikkoa) 179€

Tässä hoidossa on yhdistetty 3 eri hoitoa.

la parisienne.png
Sukella ihanan ylellisen, Ranskalaisen kosmetiikkasarjan maailmaan. Tämä Darphin- kasvohoito tehdään täysin ilman laitteita, sisältäen hoitotuotteet jotka valitaan yksilöllisesti juuri sinun ihotyypin ja tarpeiden mukaa.

Hoito on hyvin rentouttava, sillä se sisältää paljon hierontaa, ja vaikkei laitteita käytetäkään, tehokkaat tuotteet saavat aikaan silminnähden hyvinvoivemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.
 
Darphin-hoidossa käytetään hyödyksi myös lempeää aromaterapiaa.

Darphin- tuotteet tunnetaan tehokkaista kasviuutteista, ihoeliksiireistä ja valloittavasta tuoksumaailmastaan. Tuotteissa on puuteriset, raikkaat ja pehmeät tuoksut.

Kesto 50min.
guashahoito.png
Gua Sha on alkujaan kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva yli 1000 vuotta vanha hoitomenetelmä kasvoille ja vartalolle.
Gua Sha aktivoi verenkiertoa ja siten parantaa aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja kudosten ravinnon saantia. Hieronta poistaa  kasvojen jännityksia, kirkastaa ihoa ja rentouttaa.

Hoito alkaa ihon pintapuhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen tehdään Gua Sha hieronta ruusukvartsi-kivellä ja rullalla. Hoidossa käsitellään dekoltee, niska ja kaula, sekä kasvot. Lopuksi kasvoille levitetään ravitseva naamio. Tämän vaikutusaikana vielä päähieronta. Darphin tuotteet lisäävät nautintoa ja tehokkkuutta ihanan lempeällä aromaterapialla.

Hoito on todella rentouttava ja sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Hoidon kesto 60min.

SUOSITUIN KASVOHOITOMME! (1/21)

Nannic-laitteemme on uusi malli NBE 1000.

Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä. 

 

Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, elotonja harmaa iho.

Suosittelemme ottamaan hoidon sarjana 3-6 kertaa, 1-2 viikon välein. Tämän jälkeen ylläpitohoito 4.6 viikon välein.

 

Tehokkain hoitomme ikääntyneelle iholle on mikroneulaus yhdistettynä Nannic-hoitoon

Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri

Sarjahoito 125€/kerta kun hoitoväli on max.4 vko

KOMBOHOITO: Mikroneulaus + Nannic 185€ (sarjahoitona 175€)

mikroneulaus.png
 Nannic Deep Skin-neulauslaite takaa miellyttävän ja entistä tehokkaamman hoidon.  Neulauksessa tehdään pieniä mikroaukkoja joita pitkin ihoon viedään hyaluronihappoa, vitamiineja ja erilaisia peptidejä. Neulaus yhdessä tehoaineiden kanssa mm. kiihdyttää ihossa kollageenin ja elastiinin tuotantoa joka puolestaan vahvistaa ja tukee ihokudoksen rakennetta. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Suositeltava hoitoväli 2-4 viikkoa, vähintään 3 kertaa. 

MIKRONEULAUS HAPPOHOIDOLLA  149€ (sarjahoitona 139€)
 Ihon pinnan ongelmiin-pintajuonteisiin ja ryppyihin, aknearpiin, laajentuneisiin ihohuokosiin, pigmenttivirheisiin
 
TEHOKAS KOMBOHOITO: Mikroneulaus + Nannic NBE 1000 185€ (sarjahoitona 175€)
Tehokkain hoitomme ikääntyneelle iholle on Mikroneulaus yhdistettynä  Nannic RF:ään. Mikroneulauksella vaikutetaan suotuisasti ihon pinnan ongelmiin kuten ryppyihin ja couperosaan. Nannic RF menee ihon rakenteessa syvemmälle ja hoitaa veltostunutta ihon rakennetta. Kombohoito on siis tehokas monella tapaa.
Huomaathan edullisen pakettihinnan näille kahdelle tehohoidolle! 185€ (erikseen 260€)

MULTIFUZION : Mikroneuleus + Infuzion Boozter seerumilla 280€, Volymizer seerumilla 380€
Tehokkain yhdistelmä aivan ihon pinnan kaunistamiseen ja hehkuun! 

Neulausta ei voi tehdä iholle jossa on tulehduksia tai keloiditaipumus.

Neulauksen jälkeen on hyvä välttää aurinkoa pari viikkoa, ja suojata iho hyvin

 

infuzion.png
Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä, joka on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Toimenpiteessä yhdistyy injektiohoito sekä mesoterapia ilman neuloja/pistoksia ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Hoidon aikana iholla tuntuu pientä pistelyä.
Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvoille. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin).Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos.
Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. 

Kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit pehmenevät.

Ihosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. 

Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi. Soveltuu hyvin pistoshoitojen välissä otettavaksi. Pistosten ja Infuzionin välissä tulee olla väh. 3vko

HOIDOISSA ON VALITTAVANA KAKSI ERI SEERUMIA:

BOOZTER- sisältää 52 erilaista iholle tärkeää vitamiinia ja aminohappoa sekä hyaluronihappoa.  Boozter luo ihanaa hehkua ja ravitsee tehokkaasti tämän vitamiinicoktailin ansiosta. Ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja kahden Boozter hoidon jälkeen se on valmis ottamaan vastaan myös koostumukseltaan paksumpaa, Volymizer-seerumia.

VOLYMIZER- hoidossa käytetään eri tyyppistä hyaluronihappoa kuin Boozter hoidossa. Tässä seerumi voidaan imeyttää huuliin, tai vaikka poskipäille, tai tasaisesti koko kasvoille. Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin. 

Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on tulehdustilassa oleva akne tai ruusufinne, antibioottikuuri, aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, migreeni, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus tai jos imetät.

Huomoithan, että mikäli haluat ottaa 7-10 vrk välein tehtävän sarjahoidon, niin tarkistatko etukäteen kalenteristasi, että jatkohoidot saadaan tehtyä sarjahoitoalennukseen oikeuttavalla 7-10 vrk ajalla. Emme valitettavasti voi luvata, että sama kosmetologi tekee kaikki hoitosarjan hoidot, mutta pyrimme siihen. Tämä riipuu ajanvaraustilanteestamme. Sarjahoidon hoitoajat pyydetään varaamaan ensimmäisellä käyntikerralla tai ennen ensimmäistä käyntikertaa.

Infuzion®Skin Boozter 3 x -hoitosarja 550,00 €. Hoidot 7-10 päivän välein. Laskutus 1.krta 199,00 €, 2.krta 199,00 € ja 3.krta 152,00 €. Hoitosarjan voi halutessaan maksaa myös ensimmäisellä käyntikerralla kokonaan. Sarjahoito sisältää: 2 ensimmäistä käyntikertaa Boozter seerumilla ja kolmas Volymizer seerumilla.

Infuzion System/ Boozter 199€ (koko kasvot) +lisäalue 100€

Infuzion System/ Volymizer 290€ +lisäalue 120€

Infuzion System sarjahoito 3 käyntikertaa (2x Boozter +1x Volymizer) yht. 550€

MULTIFUZION Mikroneulaus + Infuzion 280€ (Boozter seerumilla) 380€ (Volymizer seerumilla)

hydrogenkh.png

Caretech HYDROGEN laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä ja poistamaan vapaat radikaalitsolujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien vaikutuksesta (auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms.) Se aiheuttaa tulehduksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, saunoa ja urheilla.

 

Hydrogen hoito on kivuton ja tuo iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Kausihoito.png

Ihana Sothys kausihoito syksylle ja talvelle 2021-2022.

Vaikuttavina aineina granaattiomena & inkivääri. Runsaasti antioksidantteja, kosteutta ja ravinteita ihollesi tällä pehmeän hemmottelevalla hoidolla. Sopii hienosti myös lahjahoidoksi! Hoidon kesto 45min

Kesän 2021 kausihoitomme oli super suosittu! Teidän pyynnöstä jatkamme tämän hoidon saatavuutta

 Hoidossa käytetään laitetta ihon syväpuhdistamiseen ja herkullisen tuoksuisia tuotteita boostaamaan detox-vaikutusta. Lopuksi iholle imeytetään vitamiinicocktail joka saa ihon hehkumaan ja vahvistumaan. Hoito sopii jokaiselle 💕

berryfresh.png

Kaunistava kasvohieronta kotona

Olen linkittänyt alle kaksi videota siitä kuinka tehdä kotona tehokasta kasvohierontaa vaikka aamuin tai illoin. Kasvohieronta aktivoi verenkiertoa joka puolestaan kuljettaa happea ja ravinteita.Tämä parantaa ihon väriä, solujen toimintaa ja kudosten kimmoisuutta. Myös nestekierto vilkastuu ja turvotus vähenee. Huomaat eron varmasti jo viikon säännöllisen harjoittelun jälkeen. Yhdistä hieronta hoitotuotteiden levitykseen.
Videot ovat englanninkielisiä, mutta selkeästi esitetyt liikkeet riittävät ohjeiksi vaikkei englantia osaisikaan. Ensimmäinen, Darphin video opastaa nopeaan kasvohierontaan ja toinen hieman pidempään. Kokeile pidempää hierontaa edes kerran ja yllätyt sen virkistävästä vaikutuksesta! 

Darphin kasvohieronta 1-2min.

Pidempi kasvohieronta

2-5min. Kesto riippuu toistojen määrästä. Mitä enemmän sen tehokkaampi, mutta 2 min riittää.