Kasvohoidot

Niin kutsuttu"maskiakne" yleistyy kasvomaskien käytön lisääntyessä. Sen merkkejä voivat olla punaiset läiskät ja epäpuhtaudet sekä kuumotus tai  erityisesti suun ympärillä. Jos olet kärsinyt aiemmin ruusufinnistä tai perioraalidermatiitistä (POD) saatat jo tunnistaa sen pahenemisvaiheesta.
Tietyt hoidot ovat omiaan tähän ongelmaan mutta myös oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Tilanne ei ole lähtökohtaisesti ollenkaan toivoton! Olen tehnyt useita hoitosarjoja asiakkailleni ja
suurimmassa osassa tapauksia olemme saaneet erinomaisia tuloksia! Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi.  
Voit käydä katsomassa joitain hoitotuloksia täältä.
Osaa kasvohoidoista saa myös oppilastyöhintaan, noin -20% normaalihinnoista. Kolmannen vuoden opiskelija, keväällä valmistuva Wilma tekee kasvohoidot huolella ja taidolla. Wilman hoidot löydät täältä.
Sivun alareunassa on vinkkejä ihonhoitoon kotona, esim. kasvohierontaan.
Kauneusterveisin,
Sirpa

Artesan

exquis.jpg

SINULLE RÄÄTÄLÖITY

KASVOHOITO

Kesto

alkaen 45- max.75min

 

alk. 79€

Koska olen erikoistunut kasvohoitoihin, meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.
Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme.
 
Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.
Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
Voit kirjoittaa toivomasi maksimihinnan hoidolle varauksen yhteydessä lisätietoihin

INFUZION SYSTEM®- Elokuun kampanjahoito!

inf.png

VAIHTOEHTO PISTOSHOIDOILLE

Kesto 45min

Infuzion System/ Boozter

199€ (koko kasvot)

+lisäalue 100€

Infuzion System/ Volymizer

290€

+lisäalue 120€

Infuzion System sarjahoito

3 käyntikertaa (2x Boozter +1x Volymizer)

yht. 550€

MULTIFUZION

Mikroneulaus + Infuzion

280€ (Boozter seerumilla)

380€ (Volymizer seerumilla)

Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä, joka on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Toimenpiteessä yhdistyy injektiohoito sekä mesoterapia ilman neuloja/pistoksia ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Hoidon aikana iholla tuntuu pientä pistelyä.
Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvoille. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin).Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos.
Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. 

Kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit pehmenevät.

Ihosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. 

Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi. Soveltuu hyvin pistoshoitojen välissä otettavaksi. Pistosten ja Infuzionin välissä tulee olla väh. 3vko

HOIDOISSA ON VALITTAVANA KAKSI ERI SEERUMIA:

BOOZTER- sisältää 52 erilaista iholle tärkeää vitamiinia ja aminohappoa sekä hyaluronihappoa.  Boozter luo ihanaa hehkua ja ravitsee tehokkaasti tämän vitamiinicoktailin ansiosta. Ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja kahden Boozter hoidon jälkeen se on valmis ottamaan vastaan myös koostumukseltaan paksumpaa, Volymizer-seerumia.

VOLYMIZER- hoidossa käytetään eri tyyppistä hyaluronihappoa kuin Boozter hoidossa. Tässä seerumi voidaan imeyttää huuliin, tai vaikka poskipäille, tai tasaisesti koko kasvoille. Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin. 

Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on tulehdustilassa oleva akne tai ruusufinne, antibioottikuuri, aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, migreeni, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus tai jos imetät.

Huomoithan, että mikäli haluat ottaa 7-10 vrk välein tehtävän sarjahoidon, niin tarkistatko etukäteen kalenteristasi, että jatkohoidot saadaan tehtyä sarjahoitoalennukseen oikeuttavalla 7-10 vrk ajalla. Emme valitettavasti voi luvata, että sama kosmetologi tekee kaikki hoitosarjan hoidot, mutta pyrimme siihen. Tämä riipuu ajanvaraustilanteestamme. Sarjahoidon hoitoajat pyydetään varaamaan ensimmäisellä käyntikerralla tai ennen ensimmäistä käyntikertaa.

Infuzion®Skin Boozter 3 x -hoitosarja 550,00 €. Hoidot 7-10 päivän välein. Laskutus 1.krta 199,00 €, 2.krta 199,00 € ja 3.krta 152,00 €. Hoitosarjan voi halutessaan maksaa myös ensimmäisellä käyntikerralla kokonaan. Sarjahoito sisältää: 2 ensimmäistä käyntikertaa Boozter seerumilla ja kolmas Volymizer seerumilla.

Infuzion88.jpg

Maskne

Screenshot_20201016_161512.jpg

IHON TULEHDUSTEN HOITO

Kesto 45-75min

 

Alk. 79€

Sarjahoitona

jatkohoidot

alk. 69€

Niin kutsuttu "maskiakne" lisääntyy kasvomaskien käytön yleistyessä. Sen merkkejä voivat olla punoittavat näpyt ja läikät, kuumotus ja kutina.
 
Oireet esiintyvät erityisesti suun ympärillä ja niiden voimakkuus sekä esiintymistapa ovat yksilöllisiä.
Jos olet kärsinyt aiemmin ruusufinnistä tai perioraalidermatiitistä (POD) saatat huomata paljon yhtäläisyyksiä.
Kun tulet, analysoin ihon tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi hoidon kesto ja hoitokerrat vaihtelevat.
 
Useimmissa tapauksissa jo kolme hoitokertaa auttaa suuresti!
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.

Happohoito

Homemade Skin Care

IHON TULEHDUSTEN HOITO

Kesto 45min

79€

Sarjahoito

69€/kerta

kun edellisestä

hoidosta max. 3 vko

Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin.
Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillamme tuotteilla vältämme epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti.
Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.
Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan.  
 
Hoidon jälkeen aurinkoa on syytä välttää kaksi viikkoa. Hoidon voi tehdä 1x viikossa, noin 3-6 viikon ajan, tai vain kertaluontoisesti kirkastamaan ihoa. 

Nannic NBE 1000

IMG_1161.JPG

TEHOKAS KIINTEYTTÄVÄ LAITEHOITO

Kesto 60min

135€

Oppilastyönä

116€

Sarjahoito

125€/kerta

kun hoitoväli

on max.4 vko

KOMBOHOITO:

Mikroneulaus + Nannic

185€

(sarjahoitona 175€)

SUOSITUIN KASVOHOITOMME! (1/21)

Nannic-laitteemme on uusi malli NBE 1000.

Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä. 

 

Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho, couperosa ja rosacea.

 

Tehokkain hoitomme ikääntyneelle iholle on mikroneulaus yhdistettynä Nannic-hoitoon

Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri

MIKRONEULAUS & KOMBOHOIDOT

NannicVelentineday3.jpg

SARJAHOIDOT

Hoitoväli 2-4 viikkoa, vähintään 3 kertaa. Sarjahoitohinta kun hoitoväli max 4 vko

Kesto n. 75min

Mikroneulaus happohoidolla 149€

(sarjahoitona 139€)

KOMBOHOITO:

Mikroneulaus + Nannic

185€

(sarjahoitona 175€)

MULTIFUZION

Mikroneulaus + Infuzion

280€ (Boozter seerumilla)

380€ (Volymizer seerumilla)

 Nannic Deep Skin-neulauslaite takaa miellyttävän ja entistä tehokkaamman hoidon.  Neulauksessa tehdään pieniä mikroaukkoja joita pitkin ihoon viedään hyaluronihappoa, vitamiineja ja erilaisia peptidejä. Neulaus yhdessä tehoaineiden kanssa mm. kiihdyttää ihossa kollageenin ja elastiinin tuotantoa joka puolestaan vahvistaa ja tukee ihokudoksen rakennetta. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Suositeltava hoitoväli 2-4 viikkoa, vähintään 3 kertaa. 
MIKRONEULAUS HAPPOHOIDOLLA  149€
 Ihon pinnan ongelmiin-pintajuonteisiin ja ryppyihin, aknearpiin, laajentuneisiin ihohuokosiin, pigmenttivirheisiin
 
TEHOKAS KOMBOHOITO: Mikroneulaus + Nannic NBE 1000 185€
Tehokkain hoitomme ikääntyneelle iholle on Mikroneulaus yhdistettynä  Nannic RF:ään. Mikroneulauksella vaikutetaan suotuisasti ihon pinnan ongelmiin kuten ryppyihin ja couperosaan. Nannic RF menee ihon rakenteessa syvemmälle ja hoitaa veltostunutta ihon rakennetta. Kombohoito on siis tehokas monella tapaa.
Huomaathan edullisen pakettihinnan näille kahdelle tehohoidolle! 185€ (erikseen 260€)
MULTIFUZION : Mikroneuleus + Infuzion 280€-380€
Tehokkain yhdistelmä aivan ihon pinnan kaunistamiseen ja hehkuun! 
Neulausta ei voi tehdä iholle jossa on tulehduksia tai keloiditaipumus.
Neulauksen jälkeen on hyvä välttää aurinkoa pari viikkoa, ja suojata iho hyvin.

DETOX RITUAL

FY20_618_PHASE_01_OIL_ELIXIRS_TANGERINE_

PUHDISTUS

Kesto 90min

125€

Onko ihosi tukkoinen ja harmaa?
Elottomuus, näpyt ja karheus voivat kertoa jostain kehosi sisäisestä epätasapainosta, väärästä ihonhoidosta tai vain ulkoisesta ärsytyksestä
Tämä hoito palauttaa ihollesi pehmeyden ja raikkaan puhtauden tunteen, samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi.
 
Raikkaat, virkistävät ainesosat kulkevat  koko hoidon läpi lempeästi myös tuoksumaailmassa.
 
Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta, halutessasi mekaanisen puhdistuksen sekä kulmien siistimisen.
Tämän hoidon jälkeen ihosi hengittää vapaasti.

ROSES & PEONIES RITUAL

Unknown.jpg

KOSTEUTUS & HERKÄN IHON RAUHOITTAMINEN

Kesto 90min

125€

Onko ihosi janoinen? Kuivuus, kiristely, hilseily ja jopa ärtyneisyys voivat kertoa ihosi kosteuspitoisuuden häiriintymisestä.
Tämä hoito sammuttaa ihosi janon kietoen sen pehmeään ja hellään hoivaan, samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi.
 
Ruusun & Pionin hellivät ainesosat kulkevat koko hoidon läpi lempeästi myös tuoksumaailmassa.
 
Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta sekä kulmien siistimisen.

LA PARISIENNE

Flower Girl

KOSTEUTUS & HERKÄN IHON RAUHOITTAMINEN

Kesto 50min

85€

Tämä Darphin- kasvohoito tehdään täysin ilman laitteita, sisältäen hoitotuotteet jotka valitaan yksilöllisesti juuri sinun ihotyypin ja tarpeiden mukaa.
Hoito on hyvin rentouttava, sillä se sisältää paljon hierontaa, ja vaikkei laitteita käytetäkään, tehokkaat tuotteet saavat aikaan silminnähden hyvinvoivemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.
 
Darphin-hoidossa käytetään hyödyksi myös lempeää aromaterapiaa.
Darphin- tuotteet tunnetaan tehokkaista kasviuutteista, ihoeliksiireistä ja valloittavasta tuoksumaailmastaan. Tuotteissa on puuteriset, raikkaat ja pehmeät tuoksut.

KLASSINEN IHONPUHDISTUS

Image by Noah Buscher

EPÄPUHTAUKSIEN MEKAANINEN POISTO

Kesto 75min

79€

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja? Joskus tämä on ainoa tehokas keino puhdistaa isoja tukkeumia ihosta.
 
Valitse tämä hoito niin puhdistamme näkyviä epäpuhtauksia mekaanisesti. Ennen tätä ihoa pehmennetään. Tehokkaan kuorinnan jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista (Detox-vaikutus). 
 
Hoidossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä ja toimenpide nipistelee hiukan.  Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle illalle. Ihoon ei jää arpia kun hoito tehdään oikein vaikka punoitusta tuleekin hetkellisesti.

HYDROGEN

Hydrogen Marenki day Spa

IHON KIRKASTAMINEN & SYVÄPUHDISTUS

Kesto 45-60min

85€

Caretech HYDROGEN laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä ja poistamaan vapaat radikaalitsolujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien vaikutuksesta (auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms.) Se aiheuttaa tulehduksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, saunoa ja urheilla.

 

Hydrogen hoito on kivuton ja tuo iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Kaunistava kasvohieronta kotona

Olen linkittänyt alle kaksi videota siitä kuinka tehdä kotona tehokasta kasvohierontaa vaikka aamuin tai illoin. Kasvohieronta aktivoi verenkiertoa joka puolestaan kuljettaa happea ja ravinteita.Tämä parantaa ihon väriä, solujen toimintaa ja kudosten kimmoisuutta. Myös nestekierto vilkastuu ja turvotus vähenee. Huomaat eron varmasti jo viikon säännöllisen harjoittelun jälkeen. Yhdistä hieronta hoitotuotteiden levitykseen.
Videot ovat englanninkielisiä, mutta selkeästi esitetyt liikkeet riittävät ohjeiksi vaikkei englantia osaisikaan. Ensimmäinen, Darphin video opastaa nopeaan kasvohierontaan ja toinen hieman pidempään. Kokeile pidempää hierontaa edes kerran ja yllätyt sen virkistävästä vaikutuksesta! 

Darphin kasvohieronta 1-2min.

Pidempi kasvohieronta

2-5min. Kesto riippuu toistojen määrästä. Mitä enemmän sen tehokkaampi, mutta 2 min riittää.