Kasvohoidot
Facial Massage

Olipa sinun tavoitteenasi kiinteämpi, puhtaampi, vahvempi tai elinvoimaisempi iho tai pelkästään rentoutuminen niin pyrin täyttämään toiveesi mahdollisimman hyvin. Kasvohoitojen tekeminen on lähellä sydäntäni joten varaan jokaiseen kasvohoitoon reilusti aikaa. Kiireetön hoitohetki on varattu vain sinulle.
Jokaisella käynnillä analysoin ihosi tarkasti ja suunnittelen hoito-ohjelman silloisen tarpeen ja toiveittesi mukaan.

Haluan korostaa että oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotottumuksia tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti.
Siksi annan sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon.

Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi.  
Voit käydä katsomassa joitain hoitotuloksia täältä.

Kauneusterveisin,

Sirpa
kasvohoitomenu
ARTESAN- sinulle räätälöity
ALK. 79€

Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.


Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme. Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.

Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
Voit kirjoittaa toivomasi maksimihinnan hoidolle varauksen yhteydessä lisätietoihin
Aromatic Oil
dermaviduals®-kasvohoito
 79€

Dermaviduals on hyvin poikkeuksellinen hoitomenetelmä, joka soveltuu jopa hyvin herkälle ja allergisellekin iholle. Teen Dermadiduals- hoitoja varsinkin asiakkaille joilla on ihossa tulehduksia, ihottumaa tai ärsytysoireita. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihoanalyysin, ihoa vahvistavat yksilölliset hoitotuotteet kuorintaan, hierontaan ja naamioon.

Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä. dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä. Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen. Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät osoitteesta www.dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta www.corneotherapy.org -sivuilta.
Aromatherapy
klassinen ihonpuhdistus
82€
+ 25€ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta)
+ 25€ syväkosteutus/rauhoitus Nannic


Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja? Joskus tämä, mekaaninen puhdistaminen on ainoa tehokas keino poistaa isoja tukkeumia ihosta.

 Ennen mekaanista puhdistamista ihoa pehmennetään. Jo pelkästään tämän ansiosta  ihosi hengittää jälleen helpommin ja käytettävät hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista (Detox-vaikutus). 
 
Hoidossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä ja toimenpide nipistelee hiukan.  Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle  seuraavalle päivälle. Ihoon ei jää arpia kun hoito tehdään oikein vaikka punoitusta tuleekin hetkellisesti.

SARJAHOITO:
Jos ihossa on paljon tukkeumia, voi kaikkien poistaminen kerralla olla mahdotonta. Siksi suosittelen tulemaan hoitoon sarjaluontoisesti 2-3 kertaa. Hoitojen välissä ei tarvitse olla kuin muutama päivä. Kun suurin osa epäpuhtauksista on poistettu ja kotohoitotuotteet & tavat kunnossa, voi iho jo huomattavasti paremmin, näyttää kauniimmalta ja tasaisemmalta. 

LISÄPALVELUT:
Hydrogen laitteella voimme tehostaa ihohuokosten syväpuhdistusta, Nannic laitteella rauhoittaa ihoa puhdistamisen jälkeen tai vaikkapa päättää hoito jollakin rentouttavista lisäpalveluistamme.

 
Bath Salts and Soap
happohoito
82€
+ 25€ syväkosteutus/rauhoitus Nannic
+ 25€ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta)


Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin.

Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillani tuotteilla vältämme solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti. Tämä hoito kirkastaa ihosi välittömästi.

SARJAHOITO:
Hoidon voi tehdä 1x viikossa, noin 3-6 viikon ajan, tai vain kertaluontoisesti kirkastamaan ihoa
Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. 

KOTIHOITO:
Hoidon jälkeen vältä aurinkoa, kuorintoja, luonnonkosmetiikkaa 48h. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan. Ihon kosteuttaminen hoidon jälkeen oikeilla tuotteilla on todella tärkeää koska hoidon jälkeen iho on vastaanottavainen.

LISÄPALVELUT:
Lisäpalveluna voimme tehdä iholle syväkosteutuksen Nannic laitteella tai tehostaa ihon kirkastumista tai puhdistusta Hydrogen- laitehoidolla  
Bath Products
Nannic radiofrekvenssi- tehokiinteytys
Nannic 135€ / 125€ 
Kombohoito: Mikroneulaus + Nannic 185€ /175€


SUOSITUIN KASVOHOITOMME VUONNA 2021! Nannic-laitteemme on uusi malli NBE 1000.
Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä. Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, eloton ja harmaa iho.

HALUATKO KAKSI TEHOHOITOA YHDELLÄ KERRALLA?
Lisäämällä Nannic hoitoon mikroneulauksen, saamme syvemmän kudosten kiinteytyksen lisäksi ihon pintaa kaunistavan neulaushoidon todella edulliseen yhteishintaan. (yhteishinta erikseen 270€)

Mikroneulauksella vaikutetaan suotuisasti ihon pinnan ongelmiin kuten kuivuuteen, pigmenttiläiskiin ryppyihin ja couperosaan.

ESTEET HOIDOLLE:
Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri

SARJAHOITO & YLLÄPITO:
Suositeltava hoitoväli sekä Nannicissa että Kombohoidossa on 2-4 vko. Hoitokertojen määrä 3-7 kertaa, jonka jälkeen yksi ylläpitohoito 6-8vko välein. 
Nannic sarjahoito: 125€/kerta kun hoitoväli on max.4 vko. 
Kombohoito sarjahoito: Mikroneulaus + Nannic 175€/kerta kun hoitoväli max. 4 vko
NannicVelentineday3.jpg
mikroneulaus - deep skin nannic
135€
+ 25€ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta)
+ 25€ syväkosteutus/rauhoitus Nannic
+ 25€ hapotuskäsittely


Nannic Deep Skin-Mikroneulauksella tehdään ihoon tuhansia pieniä mikrokanavia, joka aiheuttaa iholla kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihtymisen. Iho vahvistuu ja paksuuntuu hyvällä tavalla. Tämä hyödyttää ihoa seuraavissa haasteissa: laajentuneet ihohuokoset, couperosa, arvet, pigmenttiläikät, epätasainen iho ja pintajuonteet. Käsittely kaunistaa erityisesti ihon pintaa. Lisäksi iho ottaa  hoidon aikana vastaan moninkertaisen määrän hoitotuotteita, joten kertaluontoisena hoitona neulaus soveltuu myös ihon kosteusvarastojen tankkaamiseen.

SARJAHOITO & YLLÄPITO :
Yhdellä hoitokerralla saavutetaan ihon pinnan syväkosteutus, mutta sarjahoidolla päästään vaikuttamaan suurempiinkin, ihon rakenteellisiin ongelmiin. Medikaalisena hoitona neulaus on todella tehokasta, yhdistettynä hoidon tavoitteisiin soveltuvat hoitoseerumit. Neulausta suositellaan otettavaksi 3-8 kertaa, ensimmäiset 4 kertaa viikon välein, seuraavat 2 viikon välein. Ylläpitohoito 6-8viikon välein.

ESTEET HOIDOLLE:
Akuutti tulehdus iholla, pahanlaatuiset luomet, ruusufinni, POD, aktiivinen akne, herpes

KOTIHOITO:
Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h. 

LISÄPALVELUT:

Hydrogen hoidolla  ja hapotuskäsittelyllä saamme puhdistettua ihon pinnasta ennen neulausta kuivaa ihosolukkoa jolloin neulaushoidon vaikutus pääsee ulottumaan syvemmälle ihoon. Hoidon jälkeen iho
ottaa vastaan mininkertaisen määrän kosteutta ja vitamiineja sekä peptiidejä. Siksi suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista Nannic syväkosteutuksen. Katso myös alla oleva Multifuzion hoito (neulaus + Infuzion)
Deep-skin-hoitolaite-683x1024-450x450.png
Infuzion System®- vaihtoehto pistoshoidoille
Infuzion System/ Boozter 180€ 
Infuzion System/ Volymizer 230€
Infuzion System sarjahoito 3 käyntikertaa yht. 490€
MULTIFUZION Mikroneulaus + Infuzion 230€ (Boozter seerumilla) 280€ (Volymizer seerumilla)


Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä.
Toimenpide on kuin mesoterapia ilman neuloja/pistoksia ja toipumisaikaa ei ole. Hoidon aikana iholla tuntuu pientä pistelyä.

Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvojen pintakerrokseen. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin). Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos.

Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. 
Ikääntymisen merkit pehmenevät, hosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. 
Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi. Soveltuu hyvin pistoshoitojen välissä otettavaksi. Pistosten ja Infuzionin välissä tulee olla väh. 3vko

HOIDOISSA ON VALITTAVANA KAKSI ERI SEERUMIA:

BOOZTER- sisältää 52 erilaista iholle tärkeää vitamiinia ja aminohappoa sekä hyaluronihappoa.  Boozter luo ihanaa hehkua ja ravitsee tehokkaasti tämän vitamiinicoktailin ansiosta. Ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja kahden Boozter hoidon jälkeen se on valmis ottamaan vastaan myös koostumukseltaan paksumpaa, Volymizer-seerumia.

VOLYMIZER- hoidossa käytetään eri tyyppistä hyaluronihappoa kuin Boozter hoidossa. Tässä seerumi voidaan imeyttää huuliin, tai vaikka poskipäille, tai tasaisesti koko kasvoille. Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin. 

ESTEET HOIDOLLE:
Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on tulehdustilassa oleva akne tai ruusufinne, antibioottikuuri, aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, migreeni, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus tai jos imetät.

SARJAHOITO:
Huomoithan, että mikäli haluat ottaa 7-10 vrk välein tehtävän sarjahoidon, niin tarkistatko etukäteen kalenteristasi, että jatkohoidot saadaan tehtyä sarjahoitoalennukseen oikeuttavalla 7-10 vrk ajalla. Emme valitettavasti voi luvata, että sama kosmetologi tekee kaikki hoitosarjan hoidot, mutta pyrimme siihen. Tämä riipuu ajanvaraustilanteestamme. Sarjahoidon hoitoajat pyydetään varaamaan ensimmäisellä käyntikerralla tai ennen ensimmäistä käyntikertaa.

Infuzion®Skin Boozter 3 x -hoitosarja 490,00 €. Hoidot 7-10 päivän välein. Laskutus 1.krta 180,00 €, 2.krta 180,00 € ja 3.krta 130,00 €. Hoitosarjan voi halutessaan maksaa myös ensimmäisellä käyntikerralla kokonaan. Sarjahoito sisältää: 2 ensimmäistä käyntikertaa Boozter seerumilla ja kolmas Volymizer seerumilla.

 
is.jpg
HYDROGEN- syväpuhdistava laitehoito
85€
Caretech Hydrogen hoito poistaa myrkyt ja vapaat radikaalit solun sisä- ja ulkopuolelta.
Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien vaikutuksesta (auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms.) Ne aiheuttavat tulehduksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.
Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, saunoa ja urheilla.
 
Hydrogen hoito on kivuton ja tuo iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.
 
TRIPLE LUX- HOITO
175€

Yhdistelmä tehokkaita hoitojamme - puhdistusta, ja syväkosteutusta!
Sisältää puhdistavan ja kirkastavan osuuden hapotushoidolla ja Hydrogen- laitteella. Kun ihohuokoset on syväpuhdistettu, ja ihon pinta pehmennetty, on vuorossa ja syväkosteuttava Nannic RF-hoito 20min (ei kiinteytys) sekä erikoisnaamio. Tämän hoidon jälkeen ihosi on takuulla kuin uudestisyntynyt. Sisältää kulmien muotoilun.

ESTEET HOIDOLLE:
Akuutti tulehdus iholla, pahanlaatuiset luomet, ruusufinni, POD, aktiivinen akne, herpes.
Triple lux kasvohoito
red carpet- kasvohoito
249€

Täydellisin kasvohoitomme, jonka jälkeen olet valmis edustamaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Suosittelemme hoitoa esim. muutama päivä ennen juhlia, pitkän sairastelun tai lääkekuurin jälkeen, stressistä, mistä tahansa sisäisistä tai ulkoisista rasitteista kärsineelle iholle.
Yhdistelmä tehokkaita hoitojamme - syvädetox, hemmottelua, kiinteytystä, vitamiinitankkausta ja kosteutusta!
Sisältää puhdistavan ja kirkastavan osuuden hapotushoidolla ja Hydrogen- laitteella. Kun ihohuokoset on syväpuhdistettu, ja ihon pinta pehmennetty, on vuorossa uudistava mikroneulaus jonka avulla syötämme ihoon myös runsaasti kosteutta ja vitamiinicoktailin. Hoidon kruunaa rentouttava 30min Nannic RF-hoito (kiinteyttävä) sekä naamio. Ihosi on takuulla tämän jälkeen kuin pienen taian kokenut. Sisältää kulmien muotoilun.

ESTEET HOIDOLLE:
sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri, aktiivinen herpes tai ihotulehdus

KOTIHOITO:
Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h. 
bali bliss-  hemmottelupaketti
125€

Hoitopakettiin kuuluvat: Ayu Organics kasvohoito jonka ihana tuoksumaailma kuljettaa sinut eksoottiselle matkalle Balin rikkaaseen luontoon. Lisäksi käsiä pehmentävä hoito. Kesto 75min
lazy day- hoitopaketti
125€

Hoitopakettiin kuuluvat: Hemmotteleva kasvohoito jonka pehmeän puuteriset tuoksut ja pitkä hieronta kietovat sinut ihanaan uneen ja rentoutuneeseen tilaan. Lisäksi jaloille aromaterapeuttinen kylpy & pieni hieronta. Kesto 75min
Candle in Glass Jar
Gua sha- tehokasta hemmottelua 
85€/ Oona

Gua Sha on vanha hoitomenetelmä kasvoille ja vartalolle, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Gua Sha on lempeä, mutta tehokas hoitomenetelmä, joka vaikuttaa pintaa syvemmälle. 
GUA SHA KASVOHIERONNAN VAIKUTUKSIA 
  • Elvyttää ja kirkastaa ihoa
  • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta.
  • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
  • Kohottaa kasvojen piirteitä ja tuo kasvojen luuston, kuten poskipäät ja leukalinjan paremmin esiin
  • Poistaa jännityksiä ja kireyksiä
  • Voi vähentää pigmenttiläiskiä ja epäpuhtauksia
Hoito alkaa ihon pintapuhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen tehdään Gua Sha hieronta, joka alkaa decoltelta jatkuen niskan kautta kasvoille. Lopuksi kasvoille levitetään ravitseva naamio, jonka vaikutusaikana käsitellään vielä hiuspohja. 
Yksikin hoitokerta näkyy iholla, mutta parhaimman tuloksen saat, kun käyt säännöllisesti hoidossa. Käy hoidossa aluksi 3 kertaa viikon välein ja sen jälkeen ylläpitävänä hoitona kuukauden välein. Hoitoa ei voi tehdä tulehtuneelle tai vaurioituneelle iholle, jos on valtimon kovettumatauti, pullistuma tai veritulppa, veren hyytymiseen  liittyvä sairaus tai lääkitys, flunssa, aktiivisessa tilassa oleva syöpä, tai viimeisen 3kk aikana laitetut täyteaineet ja pistoshoidot

Hoito on todella rentouttava ja sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Hoidon kesto 75min.
Nimetön suunn.malli-2.png

Extrat

Täydennä kasvohoitoelämystäsi lisäpalveluilla. Useampi lisäpalvelu ei
välttämättä mahdu ajanvaraukseen mutta siinä tapauksessa voit
kirjoittaa toivomasi lisäpalvelut varaamasi kasvohoidon lisätietokenttään.

RIPSET & KULMAT, VAHAUS

Kulmien muotoilu tai ripsien värjäys 12€
Kulmien muotoilu ja värjäys 18€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 30€
Ihokarvojen poisto vahalla kasvojen alueelta 15€


JALAT & KÄDET

Jalkojen kuorinta & hieronta jaloille 18€
Rentouttava pikavirkistys ja pehmennys 

Syväkosteuttava kylpy & naamio jaloille 25€
Ihoa ravitseva öljykylpy ja kosteuttava naamio sitruksien ja marjojen vitamiineilla

Virkistävä & uudistava käsikuorinta+ naamiopakkaus 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

Virkistävä & uudistava kuorinta + naamiopakkaus jaloille 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

KASVOT

+ hapotuskäsittely 25€
+ kasvohieronta 15€
+ mekaaninen ihonpuhdistus 25€
+ syväkosteutus/rauhoitus Nannic  (ei kiinteyttävä) 25€
+ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta) 25€