Kasvohoidot

Ajankohtaista!

Niin kutsuttu"maskiakne" yleistyy kasvomaskien käytön lisääntyessä. Sen merkkejä voivat olla punaiset läiskät ja epäpuhtaudet sekä kuumotus tai  erityisesti suun ympärillä. Jos olet kärsinyt aiemmin ruusufinnistä tai perioraalidermatiitistä (POD) saatat jo tunnistaa sen pahenemisvaiheesta.
Tietyt hoidot ovat omiaan tähän ongelmaan mutta myös oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Tilanne ei ole lähtökohtaisesti ollenkaan toivoton! Olen tehnyt useita hoitosarjoja asiakkailleni pitkin kesää ja syksyä. Suurimmassa osassa tapauksia olemme saaneet erinomaisia tuloksia! Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi. Alla yksi esimerkkikuva siitä, miten asiakkaani hyötyi jo kolmesta hoitokerrasta. Lisäksi katsoimme kotihoitotuotteet kuntoon. Vasemman ja oikean kuvan välillä on alle kuukausi.
Laitan myös Instagram- sivuillemme jatkossa  lisää kuvia hoitosarjoista.
Sivun alareunassa on vinkkejä ihonhoitoon kotona, esim. kasvohierontaan.
Kauneusterveisin,
Sirpa

Artesan

SINULLE RÄÄTÄLÖITY

KASVOHOITO

 

Kesto

alkaen

45- max.

75min

alk. 79€

Koska olen erikoistunut kasvohoitoihin, meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.
Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme. Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.
Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja apasi kuntoon.

Maskne

IHON TULEHDUSTEN

RAUHOITUS

 

Kesto 45-75min

alk. 79€

Sarjahoitona

jatkohoidot

alk. 69€

Niin kutsuttu "maskiakne" lisääntyy kasvomaskien käytön yleistyessä. Sen merkkejä voivat olla punoittavat näpyt ja läikät, kuumotus ja kutina. Oireet esiintyvät erityisesti suun ympärillä ja niiden voimakkuus sekä esiintymistapa ovat yksilöllisiä.
Jos olet kärsinyt aiemmin ruusufinnistä tai perioraalidermatiitistä (POD) saatat huomata paljon yhtäläisyyksiä.
Kun tulet, analysoin ihon tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi hoidon kesto ja hoitokerrat vaihtelevat. Useimmissa tapauksissa jo kolme kertaa auttaa suuresti!
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.

Detox Ritual

PUHDISTUS

 

Kesto 100min

125€

Onko ihosi tukkoinen ja harmaa?
Elottomuus, näpyt ja karheus voivat kertoa jostain kehosi sisäisestä epätasapainosta, väärästä ihonhoidosta tai vain ulkoisesta ärsytyksestä
Tämä hoito palauttaa ihollesi pehmeyden ja raikkaan puhtauden tunteen, samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi.
 
Sitrusten virkistävät ainesosat kulkevat  koko hoidon läpi lempeästi myös tuoksumaailmassa.
 
Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta, halutessasi mekaanisen puhdistuksen sekä kulmien siistimisen.
Tämän hoidon jälkeen ihosi hengittää vapaasti.

Roses & Peonies Ritual

KOSTEUTUS

Kesto 90min

119€

Onko ihosi janoinen? Kuivuus, kiristely, hilseily ja jopa ärtyneisyys voivat kertoa ihosi kosteuspitoisuuden häiriintymisestä.
Tämä hoito sammuttaa ihosi janon kietoen sen pehmeään ja hellään hoivaan, samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi.
 
Ruusun & Pionin hellivät ainesosat kulkevat koko hoidon läpi lempeästi myös tuoksumaailmassa.
 
Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta sekä kulmien siistimisen.
Hemmottelua parhaimmillan! 

Superfood  & Vitamins Ritual

KIINTEYTYS

90min

121€

Onko ihossasi ryppyjä, juonteita ja kuivuutta?
Tehokas suosikkihoitomme pehmentää lempeästi syviä uurteita ja pintakuivuudesta johtuvia juonteita. 
 
 Ravitsevat  antioksidantit palauttavat ihollesi sen kaipaamia rakennusaineita samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi.
 
Marjat,kasviöljyt ja hedelmät kulkevat koko hoidon läpi myös tuoksumaailmassa.
Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta sekä kulmien siistimisen.
Hemmottelua parhaimmillan! 

La Parisienne

DARPHIN-

KASVOHOITO

 

60min

85€

Tämä Darphin- kasvohoito tehdään täysin ilman laitteita, sisältäen hoitotuotteet jotka valitaan yksilöllisesti juuri sinun ihotyypin ja tarpeiden mukaa.
Hoito on hyvin rentouttava, sillä se sisältää paljon hierontaa, ja vaikkei laitteita käytetäkään, tehokkaat tuotteet saavat aikaan silminnähden hyvinvoivemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.
 
Darphin-hoidossa käytetään hyödyksi myös lempeää aromaterapiaa.
Darphin- tuotteet tunnetaan tehokkaista kasviuutteista, ihoeliksiireistä ja valloittavasta tuoksumaailmastaan. Tuotteissa on puuteriset, raikkaat ja pehmeät tuoksut.

Nannic Radiofreqvenssi

TEHOKAS

KIINTEYTYS

LAITTEELLA

Kesto 60min

145€

Oppilastyönä

95€ (myös sarjahoito)

Sarjahoito

125€/kerta

kun hoitoväli

on max.4 vko

SUOSITUIN KASVOHOITOMME! (8/20)
Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä.  Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 
Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho, couperosa ja rosacea.
Katso hoitokuvia ja lue lisää täältä..

Happohoito

HAPPOHOITO

Kesto 45min

79€

Sarjahoito

69€/kerta

kun edellisestä

hoidosta max. 3 vko

Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin.
Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillamme tuotteilla vältämme epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti.
Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.
Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan.   Hoidon jälkeen aurinkoa on syytä välttää kaksi viikkoa. Hoidon voi tehdä 1x viikossa, noin 3-6 viikon ajan, tai vain kertaluontoisesti kirkastamaan ihoa. 

Mikroneulaus Deluxe 

IHON PINTA

HAPPO-

HOIDOLLA

Kesto 70min

139€

Sarjahoito 129€

kun hoitoväli max 4 vko

NANNIC RF-

HOIDOLLA

Kesto 90min

175€

Sarjahoito 165€

kun hoitoväli max 4 vko

UUTTA! 18.11.2020 alkaen.
 
Nannic neulauslaite takaa miellyttävän ja entistä tehokkaamman hoidon. Huipputehokas koneellinen mikroneulaus. Sarjahoito jolla vaikutetaan tehokkaasti ihon pinnan kauneuteen; pintajuonteisiin-ja ryppyihin, aknearpiin, laajentuneisiin ihohuokosiin, pigmenttivirheisiin, sekä iän myötä ohenevaan ihoon.  Neulauksessa tehdään pieniä mikroaukkoja joita pitkin ihoon viedään hyaluronihappoa, vitamiineja ja erilaisia peptidejä. Neulaus yhdessä tehoaineiden kanssa mm. kiihdyttää ihossa kollageenin ja elastiinin tuotantoa joka puolestaan vahvistaa ja tukee ihokudoksen rakennetta. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Suositeltava hoitoväli 2-4 viikkoa, vähintään 3 kertaa. 
Neulaus tehdään yhdistettynä joko happohoitoon tai Nannic radiofreqvenssiin. Suosittelemme happohoitoa ihon pinnan ongelmiin ja Nannicia tehokkaaseen kiinteyttämiseen ja syväkosteutukseen.

Klassinen ihonpuhdistus

EPÄ-

PUHTAUKSIEN

POISTO

Kesto 75min

79€

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja? Joskus tämä on ainoa tehokas keino puhdistaa isoja tukkeumia ihosta.
 
Valitse tämä hoito niin puhdistamme näkyviä epäpuhtauksia mekaanisesti. Ennen tätä ihoa pehmennetään. Tehokkaan kuorinnan jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista (Detox-vaikutus). 
 
Hoidossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä ja toimenpide nipistelee hiukan.  Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle illalle. Ihoon ei jää arpia kun hoito tehdään oikein vaikka punoitusta tuleekin hetkellisesti.
Hoidon jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio.

Hydrogen

KIVUTON LAITE-

PUHDISTUS

Kesto 50min

85€

Sarjahoitona 75€ kun hoitoväli max 2 vko

Oppilastyönä 45€

CARETECH HYDROGEN-  Ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä! 4-vaiheinen hoito
rauhoittaa tehokkaasti tulehduksia, kirkastaa ja pehmentää ihosi.
 HYDROGEN laite tuottaa vetypitoista vettä ja poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta. 
Koska laite käyttää puhdistukseen vain vettä, voi mainiosti myös kosmatiikalle herkistynyt asiakkaamme käydä tässä hoidossa.
 
Hoito sisältää myös kevyen kosteutuksen ja hieronnan. 

Kaunistava kasvohieronta kotona

Olen linkittänyt alle kaksi videota siitä kuinka tehdä kotona tehokasta kasvohierontaa vaikka aamuin tai illoin. Kasvohieronta aktivoi verenkiertoa joka puolestaan kuljettaa happea ja ravinteita.Tämä parantaa ihon väriä, solujen toimintaa ja kudosten kimmoisuutta. Myös nestekierto vilkastuu ja turvotus vähenee. Huomaat eron varmasti jo viikon säännöllisen harjoittelun jälkeen. Yhdistä hieronta hoitotuotteiden levitykseen.
Videot ovat englanninkielisiä, mutta selkeästi esitetyt liikkeet riittävät ohjeiksi vaikkei englantia osaisikaan. Ensimmäinen, Darphin video opastaa nopeaan kasvohierontaan ja toinen hieman pidempään. Kokeile pidempää hierontaa edes kerran ja yllätyt sen virkistävästä vaikutuksesta! 

Darphin kasvohieronta 1-2min.

Pidempi kasvohieronta

2-5min. Kesto riippuu toistojen määrästä. Mitä enemmän sen tehokkaampi, mutta 2 min riittää.

Marenki Day Spa

Laurinkatu 57, 3.krs  

08100 Lohja

(sisäänkäynti Nordean vierestä, keskusaukion puolelta)

 

p. 050 582 47 19

infomarenki@yahoo.com

  • Facebook
  • Instagram

 @Pages powered by Sirpa Ristimäki