Kasvohoidot

Olemme erikoistuneet kasvohoitoihin ja valikoima on laaja!

Mikäli valinnan tekeminen on aluksi vaikeaa, varaa itsellesi nettiajanvarauksesta kasvohoitomme "Sweetheart"-, niin katsomme yhdessä hoitolassa Sinulle sopivan hoitokokonaisuuden... 

Kaikki "Rituals"- hoidot sisältävät

-1-2 laitehoitoa

-Kulmien siistimisen

-Rentouttavan hoitoelämyksen

-Ylellistä omaa aikaa

Detox Ritual

PUHDISTUS

 

Kesto 100min

125€

Onko ihosi tukkoinen ja harmaa? Elottomuus, näpyt ja karheus voivat kertoa jostain kehosi sisäisestä epätasapainosta, väärästä ihonhoidosta tai vain ulkoisesta ärsytyksestä

Tämä hoito palauttaa ihollesi pehmeyden ja raikkaan puhtauden tunteen, samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi. Sitrusten virkistävät ainesosat kulkevat  koko hoidon läpi lempeästi myös tuoksumaailmassa.

Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta, halutessasi mekaanisen puhdistuksen sekä kulmien siistimisen.

Hemmottelua parhaimmillan! 

Roses & Peonies Ritual

KOSTEUTUS

Kesto 90min

119€

Onko ihosi janoinen? Kuivuus, kiristely, hilseily ja jopa ärtyneisyys voivat kertoa ihosi kosteuspitoisuuden häiriintymisestä.

Tämä hoito sammuttaa ihosi janon kietoen sen pehmeään ja hellään hoivaan, samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi. Ruusun & Pionin hellivät ainesosat kulkevat koko hoidon läpi lempeästi myös tuoksumaailmassa.

Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta sekä kulmien siistimisen.

Hemmottelua parhaimmillan! 

Superfood  & Vitamins Ritual

KIINTEYTYS

90min

121€

Onko ihossasi ryppyjä, juonteita ja kuivuutta?

Tehokas suosikkihoitomme pehmentää lempeästi syviä uurteita ja pintakuivuudesta johtuvia juonteita.  Ravitsevat  antioksidantit palauttavat ihollesi sen kaipaamia rakennusaineita samalla kun varmasti rentoudut myös mieleltäsi. Marjat,kasviöljyt ja hedelmät kulkevat koko hoidon läpi myös tuoksumaailmassa.

Hoito sisältää myös 2 laitehoito-osuutta sekä kulmien siistimisen.

Hemmottelua parhaimmillan! 

Paradise Experience

Kesto 60min

69€

Tämä kasvohoito tehdään täysin ilman laitteita, sisältäen hoitotuotteet jotka valitaan juuri sinun ihotyypin mukaa.

Hoito on hyvin rentouttava, sillä se sisältää paljon hierontaa, ja vaikkei laitteita käytetäkään, tehokkaat tuotteet saavat aikaan silminnähden hyvinvoivemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.

Hydrogen

KIVUTON LAITE-

PUHDISTUS

Kesto 50min

85€

CARETECH HYDROGEN-  Ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä! 4-vaiheinen hoito

rauhoittaa tehokkaasti tulehduksia, kirkastaa ja pehmentää ihosi.

 HYDROGEN laite tuottaa vetypitoista vettä ja poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta. 

Koska laite käyttää puhdistukseen vain vettä, voi mainiosti myös kosmatiikalle herkistynyt asiakkaamme käydä tässä hoidossa.

 

Hoito sisältää myös kevyen kosteutuksen ja hieronnan.

 

Katso esittelyvideo

Nannic Radiofreqvenssi

TEHOKAS

KIINTEYTYS

LAITTEELLA

Kesto 70min

145€

Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä.  Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho, couperosa ja rosacea.

Katso hoitokuvia ja lue lisää täältä..

Happohoito

HAPPOHOITO

Kesto 45min

79€

Sarjahoito

69€/kerta

kun edellisestä

hoidosta max. 3 vko

Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin.

Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillamme tuotteilla vältämme epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan.   Hoidon jälkeen aurinkoa on syytä välttää kaksi viikkoa. Hoidon voi tehdä 1x viikossa, noin 3-6 viikon ajan, tai vain kertaluontoisesti kirkastamaan ihoa. 

Mikroneulaus Deluxe

IHON PINTA

HAPPO-

HOIDOLLA

Kesto 70min

139€

NANNIC RF-

HOIDOLLA

Kesto 90min

175€

Huipputehokas koneellinen mikroneulaus. Sarjahoito jolla vaikutetaan tehokkaasti ihon pinnan kauneuteen; pintajuonteisiin-ja ryppyihin, aknearpiin, laajentuneisiin ihohuokosiin, pigmenttivirheisiin, sekä iän myötä ohenevaan ihoon.  Neulauksessa tehdään pieniä mikroaukkoja joita pitkin ihoon viedään hyaluronihappoa, vitamiineja ja erilaisia peptidejä. Neulaus yhdessä tehoaineiden kanssa mm. kiihdyttää ihossa kollageenin ja elastiinin tuotantoa joka puolestaan vahvistaa ja tukee ihokudoksen rakennetta. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Suositeltava hoitoväli 2-4 viikkoa, vähintään 3 kertaa. 

Neulaus tehdään yhdistettynä joko happohoitoon tai Nannic radiofreqvenssiin. Suosittelemme happohoitoa ihon pinnan ongelmiin ja Nannicia tehokkaaseen kiinteyttämiseen

Klassinen ihonpuhdistus

EPÄ-

PUHTAUKSIEN

POISTO

Kesto 75min

79€

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja? Valitse tämä hoito niin puhdistamme näkyviä epäpuhtauksia mekaanisesti, tehokkaan kuorinnan jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista (Detox-vaikutus). Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle illalle.

Videoesittely Hydrogen - hoidosta

 

Lisätietoa Nannic Radiofreqvenssi-hoidosta

 
Vatsaniho-4-käsittelyä
Kaksoisleuka-ja-couperosa
Akneihon-hoito
NBETreatmentRF
Vatsaniho-4-käsittelyä
Kaksoisleuka-ja-couperosa
Akneihon-hoito
NBETreatmentRF

Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä. Tehokkaalla laitteilla Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä.  Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 

MITÄ HOIDETAAN?

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho, couperosa ja rosacea. Hoidolla saadaan myös hyviä tuloksia vartalon ongelmakohtiin kuten  selluliittiin ja venymäjälkiin.

Hoito sopii otettavaksi yksittäisenä tehokkaana kasvohoitona. Pysyvempien ja v  hoitotulosten aikaansaamiseksi suosittelemme sarjahoitoa 3-5, joka todella riittää useimmissa tapauksissa laitteen tehokkuuden vuoksi. hoidon sarjana. Sarjan jälkeen suosittelemme ylläpitohoitoja 4-8 viikon välein. Hoitorytmi riippuu ihosi tarpeista. 

Lue  vielä lisää hoidosta täältä

Marenki Day Spa

Laurinkatu 57, 3.krs   08100 Lohja

(sisäänkäynti Nordean vierestä, keskusaukion puolelta)

p. 050 582 47 19

 @Pages powered by Sirpa Ristimäki