Kasvojooga
IMG_20211006_184347.jpg

Kasvojooga kohottaa kasvoja, silottaa ryppyjä, kirkastaa ihoa, tekee ilmeen pirteämmäksi, rentouttaa, lisää itsevarmuutta ja vahvistaa kasvohoitojen vaikutusta. Kasvojooga on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kaikki saavat tuloksia kasvojoogasta. Paras ikä aloittaa kasvojooga on NYT.

Kasvojoogapalveluistamme löydät kursseja ja mahdollisuuden sinulle suunniteltuun kasvojoogaharjoitukseen. Voimme myös räätälöidä sinun porukallesi yksityisen kasvojoogatunnin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TULEVAT KURSSIT

 
4.9-6.11 KASVOJOOGAKURSSI (10 krt)
Hinta: 85€
 
Mahdollisuus osallistua myös kertamaksulla!
Kasvojoogan kertamaksu on 10 €/krt. Muista ilmoittautua etukäteen.
 
Ilmoittautuminen tekstiviestillä Oonalle p. 045 1677 688 tai sähköpostilla oona.weckman@outlook.com
 
Paikka: Marenki Day Spa, aula / odotustila
Paikkoja rajoitetusti!
Kurssimaksu on maksettava ensimmäisellä tapaamiskerralla.

OMA KASVOJOOGAHARJOITUS

2krt, 65€

 

Haluatko sinulle räätälöidyin kasvojoogaharjoituksen? Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä nimellä Oma kasvojoogaharjoitus. Omaan kasvojoogaharjoitukseen sisältyy kaksi tapaamista.  Ajanvarausjärjestelmästä varataan ensimmäinen tapaamisaika. Ensimmäisellä tapaamiskerralla käymme läpi kasvosi ja mihin ongelmakohtaan haluaisit apua. Teemme jo ensimmäisellä kerralla myös muutamia harjoituksia, joilla voit aloittaa oman kasvojoogaharjoittelun. Tapaamisemme jälkeen suunnittelen sinulle sopivan kasvojoogaharjoituksen ja toisella tapaamiskerralla opetan juuri sinulle suunnitellun kasvojoogaharjoituksen. Yhdessä omassa kasvojoogaharjoituksessa keskitymme 1-3 ongelmakohtaan. Molempien tapaamisten kesto 45min.

 

 

YKSITYINEN KASVOJOOGAOHJAUS YSTÄVÄPORUKALLE1h, 75€ TAI YRITYKSELLE 1h, 95€

Kasvojooga sopii kaikille ja on tehokkuutensa lisäksi myös hauskaa. Onko teillä tulossa työhyvinvointipäivä tai kokoontuminen ystäväporukan kanssa ja kaipaisitte jotain uutta ja erilaista tekemistä yhdessä? Suunnitellaan yhdessä teidän porukalle ja teidän tarpeidenne mukainen kasvojoogaohjaus. Minulla on lisäksi yli 12 vuoden kokemus liikunnanohjauksesta ja voimme räätälöidä teille myös muuta ohjattua liikuntaa tarpeidenne mukaan. Lisätietoja ja varaukset Oonalle p. 045 1677 688 tai oona.weckman@outlook.com

 

​OHJAAJA

Oona Weckman

kosmetologi ja liikunnanohjaaja

045 1677 688

oona.weckman@outlook.com