Kestopigmentointi & kestopigmentoinnin poisto
 

 

KESTOPIGMENTOINTI tehdään laitteella ja ohuella nanoneulalla.
Powder-tekniikalla tehdyt kulmat pysyvät ihossa yleensä 1,5-3v, riippuen asiakkaan ihotyypistä ja aineenvaihdunnasta. Powder tarkoittaa pehmeää, puuterimaista ja tekniikan jälki häipyy tasaisesti.  
Hinnasto kestopigmentoinneille
HUOM! En ota enää uusia pigmentointiasiakkaita.
Vahvistuksia teen ainoastaan heille joille olen tehnyt pigmentoinnin aikaisemminkin. 
Pigmentoinnin vahvistus kulmakarvat                 180€/hoitokerta
Silmänrajaukset vahvistus                                     130€/hoitokerta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

84246820_2610617712502455_56499637820682
84246820_2610617712502455_56499637820682

press to zoom

Describe your image

press to zoom

press to zoom
84246820_2610617712502455_56499637820682
84246820_2610617712502455_56499637820682

press to zoom
1/5

 

 

On tärkeää että luet huolellisesti alla olevat ohjeet ennen pigmentointiin saapumista. 

Jos sinulle on tehty aiemmin pigmentoinnit jossain muualla, voi olla että vanhoissa  pigmentoinneissasi on käytetty esim. rautaoksidia sisältäviä värejä. Tällöin päälle tehtävien pigmentointejen pysyvyytä/tarttuvuutta ei voida taata, koska rautaoksidi ihon alla voi hylkiä uutta väriä. Tekijä ei vastaa siitä, jos väri ei tartu, eikä näinollen ole velvollinen palauttamaan rahoja. HUOM! En teepigmentointienvahvistusta enää muualla tehtyihin pigmentointeihin
Jos pigmentoinnit on tehty swiss colorin väreillä, Pigmennoinnin kestoa voi pidentää ja ylläpitää uusimalla hoitoa 1,5-3 vuoden välein. Usein yksi vahvistuskerta riittää.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Viimekädessä kuitenkin pigmentoija saa itse päättää, suostuuko tekemään työtä jos toive ei vastaa tekijän käsitystä asiakkaalle sopivista kulmista.
 
*Muistathan aikaa varatessa että että pigmentointia ei saa kastella etkä voi hikoilla tai olla auringossa niin kauan kuin rupi on parantunut (n. 5-7vrk). Älä revi rupea! Ruvessa olevan värin on tarkoitus kiinnittyä osin ihoon. 
Jälkipigmentointi tehdään  10-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Jälkipigmennoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmennoinneista kauniit ja kestävät. 
 
 *Turvotus ja punoitus helpottaa yleensä jo seuraavaan päivään mennessä. Muoto voi näyttää epäsymmetriseltä turvotuksen ja pigmentin runsauden takia.
 
* Väri voi mielestäsi näyttää todella tummalta  siihen asti kunnes pigmentoinnin päällä oleva rupi irtoaa. Ruven irtoaminen tapahtuu noin viikossa. On hyvin yksilöllistä kuinka paljon väriä tarttuu rupeen, joillakin paljonkin. Väri voi olla mielestäsi  esim. "oudon" sävyinen tai paikoitellen  heikko tai epätasainen. Tämä on kuitenkin normaalia. Älä siis huolestu. Voit käyttää pigmentoinnin päällä meikkiä normaalisti ruven irrottua.
* Vahvistuskerralla vahvistamme väriä ja voimme korjailla muotoa. Yleensä tämä kerta riittää saavuttamaan halutun lopputuloksen.Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina n. 30%-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi. Huom! Kestopigmentointi ei ole valmis ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Tarvitset vahvistuskerran jossa rakennetaan pysyvä jälki. Siksi hintamme sisältävät vahvistuskerran
*Eyeliner/silmänrajauspigmentointeja ei voi tehdä jos sinulla on ripsipidennys. Huomioithan että vahvistuskerta on vielä muutaman viikon kuluttua. Silmämeikkiä ei voi käyttää ennen kuin rupi on täysin parantunut (5-7vrk).
 
*Huulipigmentointi voi aktivoida huuliherpeksen. Jos olet altis huuliherpekselle, estolääkitys tulisi aloittaa estolääkityksen mukaisesti. 

Kestopigmentoinnin kulku..

Saavuthan ajoissa paikalle.
Ennen pigmentointien aloittamistasta saat täytettäväksi esitietolomakkeen jonka käymme yhdessä läpi.
Toiveesi huomioon ottaen suunnittelemme huolella tulevien pigmentointien mallin ja värin.

Pigmentointi tehdään hypoallergisilla väriaineilla ja työskentelyvälineenä on pigmentointineula jolla väri viedään ihon epidermiskerroksen. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton, mutta halutessasi puudutamme käsiteltävää aluetta lisää. Tavoitteenani onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava ja kivuton.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein lievää turvotusta ja punoitusta. Iho-oireiden  lievittämiseksi käsittelyn jälkeen alueelle levitetään rauhoittavaa voidetta/läpinäkyvä geelimäinen "laastari" jonka voit poistaa noin neljän tunnin päästä pigmentoinnista kostealla vanulapulla hyvin hellästi painellen. Voidetta (Bepanthen) voit levittä hyvin ohuelti aamuin ja illoin noin viikon ajan.
Älä revi rupea irti, muuten pigmentti ihosta irtoaa liian aikaisin eikä jää kudokseen.
Me näemme jälkikäsittelyn merkeissä vielä 10-12 viikon kuluttua, jolloin uusimme käsittelyn. Jälkikäsittelyt tarkoitus on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat ja tarvittaessa muutella vielä värisävyä. Jälkipigmentoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista kauniit ja kestävät.
Pääsääntöisesti nämä kaksi käsittelykertaa riittävät mutta joskus ruven irrottua ennenaikaisesti tarvitaan vielä kevyt, kolmas käsittely. Tekijällä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa asiakkaan kotona tapahtuvaan hoitoon ja joskus virheellinen hoitaminen tai asiakkaan ihossa/fysiologiassa olevat tekijät voivat vaikuttaa värin pysyvyyteen joille ei tekijä tai asiakaskaan mahda välttämättä mitään. Jos siis vahvistuskerran jälkeen muodossa tai värissä on jotain huomautettavaa, joudumme veloittamaan työ- ja materiaalikustannuksia 40€/kerta. 

Swiss color/kestopigmentoinnit

Turvalliset ja puhtaat värit
Käytän työssäni ainoastaan taatusti puhtaita ja turvallisia värejä, jotka täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset, ResAP sekä lääketeollisuuden raaka-aine asetukset . Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, nikkeliä, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA! Haalistuessaan värit eivät muutu punertaviksi tai sinertäviksi