Kestopigmentointi & kestopigmentoinnin poisto

 

 

KESTOPIGMENTOINTI tehdään laitteella ja ohuella nano neulalla.
Powder-tekniikalla tehdyt kulmat pysyvät ihossa yleensä 1,5-3v, riippuen asiakkaan ihotyypistä ja aineenvaihdunnasta. Powder tarkoittaa pehmeää, puuterimaista ja tekniikan jälki häipyy tasaisesti.  
Hinnasto kestopigmentoinneille
Powdertekniikka  kulmakarvat                            370€ 
Silmänrajaukset  (vain yläluomet)                        240€
HUOM! Yllä olevat hinnat sisältävät vahvistuskerran
Pigmentoinnin vahvistus kulmakarvat                 180€/hoitokerta
Silmänrajaukset vahvistus                                     130€/hoitokerta
HUOM! jos tulet vahvistukseen ja kulmasi on laitettu ennen toisella tekijällä on hinta 370€
Vanhan pigmentoinnin poisto color X...         130€/hoitokerta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On tärkeää että luet huolellisesti alla olevat ohjeet ennen pigmentointiin saapumista. 

Jos sinulle on tehty aiemmin pigmentoinnit jossain muualla, voi olla että vanhoissa  pigmentoinneissasi on käytetty esim. rautaoksidia sisältäviä värejä. Tällöin päälle tehtävien pigmentointejen pysyvyytä/tarttuvuutta ei voida taata, koska rautaoksidi ihon alla voi hylkiä uutta väriä. Tekijä ei vastaa siitä, jos väri ei tartu, eikä näinollen ole velvollinen palauttamaan rahoja.
Jos pigmentoinnit on tehty swiss colorin väreillä, Pigmennoinnin kestoa voi pidentää ja ylläpitää uusimalla hoitoa 1,5-3 vuoden välein. Usein yksi vahvistuskerta riittää.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Viimekädessä kuitenkin pigmentoija saa itse päättää, suostuuko tekemään työtä jos toive ei vastaa tekijän käsitystä asiakkaalle sopivista kulmista.
 
*Muistathan aikaa varatessa että että pigmentointia ei saa kastella etkä voi hikoilla tai olla auringossa niin kauan kuin rupi on parantunut (n. 5-7vrk). Älä revi rupea! Ruvessa olevan värin on tarkoitus kiinnittyä osin ihoon. 
Jälkipigmentointi tehdään  10-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Jälkipigmennoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmennoinneista kauniit ja kestävät. 
 
 *Turvotus ja punoitus helpottaa yleensä jo seuraavaan päivään mennessä. Muoto voi näyttää epäsymmetriseltä turvotuksen ja pigmentin runsauden takia.
 
* Väri voi mielestäsi näyttää todella tummalta  siihen asti kunnes pigmentoinnin päällä oleva rupi irtoaa. Ruven irtoaminen tapahtuu noin viikossa. On hyvin yksilöllistä kuinka paljon väriä tarttuu rupeen, joillakin paljonkin. Väri voi olla mielestäsi  esim. "oudon" sävyinen tai paikoitellen  heikko tai epätasainen. Tämä on kuitenkin normaalia. Älä siis huolestu. Voit käyttää pigmentoinnin päällä meikkiä normaalisti ruven irrottua.
* Vahvistuskerralla vahvistamme väriä ja voimme korjailla muotoa. Yleensä tämä kerta riittää saavuttamaan halutun lopputuloksen.Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina n. 30%-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi. Huom! Kestopigmentointi ei ole valmis ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Tarvitset vahvistuskerran jossa rakennetaan pysyvä jälki. Siksi hintamme sisältävät vahvistuskerran
*Eyeliner/silmänrajauspigmentointeja ei voi tehdä jos sinulla on ripsipidennys. Huomioithan että vahvistuskerta on vielä muutaman viikon kuluttua. Silmämeikkiä ei voi käyttää ennen kuin rupi on täysin parantunut (5-7vrk).
 
*Huulipigmentointi voi aktivoida huuliherpeksen. Jos olet altis huuliherpekselle, estolääkitys tulisi aloittaa estolääkityksen mukaisesti. 

Kestopigmentoinnin kulku..

Saavuthan ajoissa paikalle.
Ennen pigmentointien aloittamistasta saat täytettäväksi esitietolomakkeen jonka käymme yhdessä läpi.
Toiveesi huomioon ottaen suunnittelemme huolella tulevien pigmentointien mallin ja värin.

Pigmentointi tehdään hypoallergisilla väriaineilla ja työskentelyvälineenä on pigmentointineula jolla väri viedään ihon epidermiskerroksen. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton, mutta halutessasi puudutamme käsiteltävää aluetta lisää. Tavoitteenani onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava ja kivuton.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein lievää turvotusta ja punoitusta. Iho-oireiden  lievittämiseksi käsittelyn jälkeen alueelle levitetään rauhoittavaa voidetta/läpinäkyvä geelimäinen "laastari" jonka voit poistaa noin neljän tunnin päästä pigmentoinnista kostealla vanulapulla hyvin hellästi painellen. Voidetta (Bepanthen) voit levittä hyvin ohuelti aamuin ja illoin noin viikon ajan.
Älä revi rupea irti, muuten pigmentti ihosta irtoaa liian aikaisin eikä jää kudokseen.
Me näemme jälkikäsittelyn merkeissä vielä 10-12 viikon kuluttua, jolloin uusimme käsittelyn. Jälkikäsittelyt tarkoitus on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat ja tarvittaessa muutella vielä värisävyä. Jälkipigmentoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista kauniit ja kestävät.
Pääsääntöisesti nämä kaksi käsittelykertaa riittävät mutta joskus ruven irrottua ennenaikaisesti tarvitaan vielä kevyt, kolmas käsittely. Tekijällä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa asiakkaan kotona tapahtuvaan hoitoon ja joskus virheellinen hoitaminen tai asiakkaan ihossa/fysiologiassa olevat tekijät voivat vaikuttaa värin pysyvyyteen joille ei tekijä tai asiakaskaan mahda välttämättä mitään. Jos siis vahvistuskerran jälkeen muodossa tai värissä on jotain huomautettavaa, joudumme veloittamaan työ- ja materiaalikustannuksia 40€/kerta. 

Kestopigmentoinnin poisto -Color X

 
SC Color X takaa nopeamman poisto-menetelmän, kuin laser poistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoito kertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Esim. rautaoksidia (oranssi väri joka jää ihoon kun muut värit ovat haalistuneet) jota on käytetty,  ja käytetään yhä monissa pigmentointiväreissä, ei poistu edes laserilla.
Color X poistaa myös rautaoksidijäänteet.
Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle, eikä pigmentien hajotessa kehon lympha järjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi, kuin laser.
 
Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto-toimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmentiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmenttoinnit ovat kyseessä.
 
Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.
 
Poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista todella paljon, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.
Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.
 
Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräikkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Color X Teknikko antaa asiakkaalle noin arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän, kuin 8 viikkoa.
 
Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa; kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liaan syvälle ja Color X poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

Swiss color/kestopigmentoinnit

Turvalliset ja puhtaat värit
Käytän työssäni ainoastaan taatusti puhtaita ja turvallisia värejä, jotka täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset, ResAP sekä lääketeollisuuden raaka-aine asetukset . Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, nikkeliä, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA! Haalistuessaan värit eivät muutu punertaviksi tai sinertäviksi

Marenki Day Spa

Laurinkatu 57, 3.krs  

08100 Lohja

(sisäänkäynti Nordean vierestä, keskusaukion puolelta)

 

p. 050 582 47 19

infomarenki@yahoo.com

  • Facebook
  • Instagram

 @Pages powered by Sirpa Ristimäki

84246820_2610617712502455_56499637820682