Tausta ateljee_edited.jpg
nannic_neulaus_edited.jpg

mikroneulaus

 125€

Hoitokuvaus

Kosteutus, ihon pinnan kaunistaminen, medikaalinen hoito, uudistaminen

 

Nannic Deep Skin-Mikroneulauksella tehdään ihoon tuhansia pieniä mikrokanavia, joka aiheuttavat iholla kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihtymisen. Kun tuotanto kiihtyy, ihon pinta vahvistuu ja paksuuntuu hyvällä tavalla. Tämä hyödyttää ihoa seuraavissa haasteissa: laajentuneet ihohuokoset, couperosa, aknearvet, pigmenttiläikät, epätasainen tai ohentunut iho ja pintajuonteet. Käsittely kaunistaa erityisesti ihon pintaa. Lisäksi iho ottaa  hoidon aikana vastaan moninkertaisen määrän hoitotuotteita, joten kertaluontoisena hoitona neulaus soveltuu myös ihon kosteus- ja vitamiinivarastojen tankkaamiseen. Yhdellä hoitokerralla saavutetaan siis ihon pinnan syväkosteutus, mutta sarjahoidolla päästään vaikuttamaan suurempiinkin, ihon pintarakenteen ongelmiin. Hoito sisältää kuorinnan, neulauksen ja naamion.

Nannic deep skin mikroneulain on suunniteltu niin ettei se tuota juurikaan kipua. Myös punoitus on todella pientä. Koska välittömästi hoidon jälkeen iho on avoin ottamaan vastaan tehoaineita, suosittelen hyödyntämään tämän ainutlaatuisen hetken jollain alla olevista lisäpalveluista. 

LISÄPALVELUT:

Hydrogen hoidolla ja hapotuskäsittelyllä saamme puhdistettua ihon pinnasta ennen neulausta kuivaa ihosolukkoa jolloin neulaushoidon vaikutus pääsee ulottumaan syvemmälle ihoon.

Siksi suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista joko Nannic syväkosteutuksen (ihon pinta) tai pidemmän ja eri hoitoteholla tehtävän kiinteytyksen (syväkudokset).

Infuzion- hoidolla saamme imeytettyä todella monipuolisen (52-vitamiinia, aminohappoja, hyaluronihappoa) coktailin. Tästä hoidosta tulee todellinen glow iholle!

Kaikkein tehokkain yhdistelmä on mikroneulaus+ PRX-T33 Biorevitalisaatio josta voit lukea lisää täältä.

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

KOTIHOITO

lisäpalvelut

Akuutti tulehdus iholla, pahanlaatuiset luomet, ruusufinni, POD, aktiivinen akne, herpes, antibioottikuuri, silmätulehdus, raskaus, imetys

Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h

Neulausta suositellaan otettavaksi 3-8 kertaa, ensimmäiset 2 kertaa 2 viikon välein, seuraavat 4 viikon välein. Jos neulaukseen yhdistetään lisäpalveluita saattaa suositus hoitoväleistä muuttua.

+ Hydrogen 25€

+ syväkosteutus/rauhoitus Nannic 25€

+ syväkiinteytys Nannic (kombohoito) 50€

+ Infuzion (multifuzion)  95€

+ PRX-T33 Biorevitalisaatio  

Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg