Pistoshoidot

Susanna-TolonenProDerma.jpg
Susanna Tolonen

Proderma Clinic
susanna.tolonen@prodermaclinic.fi
+358 45 123 0103

Yhteistyössä Proderma Clinic & Marenki Day Spa 
Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, anestesia-ja leikkaussali sekä sairaanhoitaja (AMK) terveydenhuollon johtaminen, tällä hetkellä yliopisto-opintoja johtamisesta ja eri alamme tutkimusprosesseihin osallistumisesta. Olen työskennellyt esteettisen ihonhoidon -ja plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan tehtävissä vuodesta 2000 alkaen muun muassa Sairaala Siluetissa, Terveystalossa ja Pihlajalinnassa. Toimin asiantuntijana myös MTV:n suositussa Vuosia Nuoremmaksi-ohjelmasarjassa keväällä 2017. Pidän ammattitaitoani jatkuvasti yllä osallistumalla alan koulutuksiin ja konferensseihin Suomessa ja ulkomailla sekä tuotevalmistajien käytännön harjoittelusessioihin huippuammattilaisten johdolla. Olen toiminut vuodesta 2016 lähtien Teoxanen täyteaineiden kouluttajana Suomessa.
Oma esteettiseen ihonhoitoon ja toimenpiteisiin erikoistunut yritykseni Proderma Oy aloitti toimintansa syyskuussa 2017. Konsultoin ja otan vastaan asiakkaita edelleen myös Pihlajalinnan Plastiikkakirurgisen sairaalan tiloissa. Autan asiakkaitani myös plastiikkakirurgiaan liittyvissä kysymyksissä ja etsin tarvittaessa laajasta kotimaisesta asiantuntijaverkostostani sopivan terveydenhuollon ammattilaisen kaikkiin plastiikkakirurgisiin tarpeisiin.

Lisätietoja: www.prodermaclinic.fi


HUOM! Kaikki pistoshoitoihin liittyvät tiedustelut suoraan Susannalta

SEURAAVAT PISTOSPÄIVÄT LOHJALLA, MARENKI DAY SPASSA:


Elokuussa: 5.8 & 19.8
Syyskuussa: 9.9
Lokakuussa: 7.10
Marraskuussa: 4.11
Joulukuussa: 2.12


Susannan palveluihin Lohjan toimipisteessä kuuluvat:
*botox
*skinbooster
*silmänalusuurteiden korjaus
*keskikasvojen kohotus täyteaineilla
*poskien, leuan, leukalinjan muotoilu
*ohimoiden ja korvanlehtien muotoilu
*PDO väkälangat (Fox eyes)
*kämmenselkien täyteainehoidot
*Profhilo

Käytössä mm: Juvederm, Teosyal, Restylane, Belotero


AJANVARAUS & HINNAT TÄSTÄ
VINKKI!
täyteaineet näyttävät parhaimmalta, kun ihosi ei ole ehtinyt "veltostua" ja on muutenkin hoidettu. Veltostuneelle iholle suosittelemme sarjahoitoa Nannic- radiofrekvenssilaitteella, joka napakoittaa tehokkaasti veltostunutta ihoa, ja kiinteyttää esim.kaksoisleukaa ja ns. hamsteripusseja.  Tämän jälkeen täyteaineet saadaan kauniisti täyteläistämään ja viimeistelemään lopputuloksen. Heti pistosten jälkeen ei ole suositeltavaa tehdä radiofrekvenssihoitoa (3 vko), mutta Nannic- hoidon jälkeen voit heti ottaa pistoshoitoja. Rf hoidolla vaikutetaan ihon pintaan mutta myös syvemmälle kudoksiin. Hoidosta voit lukea lisää täältä


UUTUUS! Neulaton biorevitalisaatio PRX-t33 johon voit tutustua myös kasvohoidot-sivullamme.

 
NannicVelentineday3.jpg