Tausta ateljee_edited.jpg
Auktorisoitu-toimipiste-2022-tunnus-WEB.png

prx-t33 neulaton
biorevitalisaatio

alk. 145€

Hoitokuvaus

Kiinteytys, medikaalinen hoito, ihon pinnan kaunistaminen, tehohoito, tuloksellinen kasvohoito

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa  tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja- tai laitteita!

PRX-T33 luokitellaan CE- merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi.


Uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Hoito on kivuton, ei toipumisaikaa, sopii kaikille ihotyypeille, kaikkina vuodenaikoina. Ei herkistä auringonvalolle!

Hoito tehdään aina sarjahoitona (min. 4 hoitoa), ja sillä saavutetaan pitkäaikaisia tuloksia niin ihon kuntoon kuin ulkonäköönkin. PRX-terapia on sekä hoitolassa, että kotona toteutettava hoito. Hoitolassa käynnistämme ihossa prosessin jota käydään boostaamassa hoitolassa 7-10vrk välein. Kotona, käytetään päivittäin kahta tuotetta jotka pitävät muutosprosessia yllä. Sarjahoidon tulos on nähtävissä parhaiten noin kk. aloittamisen jälkeen, vaikkakin näet ihon kaunista täyteläistymistä jo välittömästi ensimmäisen hoidon jälkeen ja viikkoja sarjan päättymisen jälkeenkin. Tulos kestää 6-9kk.Tulosta on mahdollista parantaa entisestään käymällä hoidossa 4 vko välein tai ylläpitää myös käymässä hoidossa esim. 6-8 viikon välein. 

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ


TEHOKKAINTA YHDISTELEMÄLLÄ!

PRX-T33 terapia + mikroneulaus

Biorevitalisaation voi myös yhdistää samalla käynnillä tehtävään mikroneulaukseen. Hoidon voimakkuudesta johtuen asiakkaan on hyvä varautua muutaman päivän mittaiseen palautumisjaksoon. Iho hilseilee uudistumisen vuoksi ja tämä vaihe menee ohi 4-5 vuorokaudessa. Meikkiä tai mitään muita hoitotuotteita ei saa käyttää 24h, ja kotona saa käyttää viikon ajan ihonhoitoon ainoastaan erikseen hankittavaa Booster sprayta (85€). Hoidon aikana  iholla tuntuu hetkellisesti epämukavuutta. Hoidon ajankohta on ajoitettava niin, ettei tiedossa ole oleskelua auringossa seuraaviin 3-4 viikkoon. Tämän hoidon voi tehdä 1 x kuukaudessa.

PRX-T33 terapia + Infuzion tai Nannic radiofrekvenssi

Yhdistämällä PRX-T33 biorevitalisaation Infuzion hoitoon, tuemme ihon uudistumista kahdesta eri suunnasta-

eksotermisesti (sisältä biorevitalisaatiolla) ja endoteelisella (ulkoa tulevalla) hoidolla. Yhdessä nämä muodostavat synergisen hoidon jolloin odotettavissa on upeita hoitotuloksia. Hoitoja ei tehdä samalla käynnillä, vaan välissä on oltava n. 7 vrk.

Yhdistämällä PRX-T33 biorevitalisaation Nannic RF- hoitoon saadaan muutoksia ihon pinnan lisäksi myös syvissä kudoksissa. Hoitoja ei tehdä samalla käynnillä vaan hoitojen välissä on oltava n.7vrk. (sarjana vuorotellen PRX-1vko-NANNIC-3vko)

BIOREVITALISAATIOHOIDOLLA VOIDAAN: 
Kosteuttaa kuivaa ihoa , Kiinteyttää veltostunutta ihoa, Kirkastaa ihon väriä, Vaalentaa pigmenttimuutoksia, Hoitaa arpia


 

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

KOTIHOITO

HINNAT

Raskaus, imetys, aktiivinen herpes, ruusufinni tai vyöruusu, sisäinen aknelääkitys tai antibioottikuuri (1 kk lääkityksen päätyttyä voi aloittaa), auringonotto, vahva retinol-kuuri

Nannic RF: epilepsia, sydämentahdistin, sähköyliherkkyys, diabetes

Kotona hoito jatkuu kahdella tuotteella (tuotteet kuukaudeksi kotiin kuuluvat ensimmäisen hoidon hintaan). Hoitoseerumi levitetään iltaisin puhdistetulle iholle. Aamuisin levitetään hoitovoide. Sarjahoidon aikana EI saa käyttää muita ihonhoitotuotteita (meikkiä voit käyttää). Puhdistustuotteet eivät saa sisältää happoja tai alkoholia. Mikäli PRX.ään liitetään jokin muu hoito, kotihoito-ohjeet saattavat vaihdella.

Vähintään 4 kertaa 7-10vrk välein

Yhdistelmähoidoissa:

Mikroneulaus + PRX-T33  (3-6x) 4 viikon välein

Muissa yhdistelmissä eri hoitovälit

PRX-terapia 1.hoito 315€ (sis. 2 voidetta kotihoitoon)
PRX- terapia 2.-4. hoito 145€ (kasvot & kaula) 

Ylläpitohoito 165€ (4-8vko välein) (sis. boxi hoitotuotteet viikoksi kotiin)

PRX- terapia + mikroneulaus 1.hoito 465€ (sis. 3 tuotetta kotihoitoon, spray, serum ja voide)

Jatko- ja ylläpitohoito 215€  (4-8vko välein)

Huom! Yhdistelmähoidon PRX+ mikroneulaus jälkeen kotona oltava Booster spray (85€) joka kuuluu ainoastaan PRX+ neulaus aloitushoidon hintaan. Hoidon jälkeen ei saa käyttää muita tuotteita viikkoon. Spray riittää 3-4 hoidon jälkihoidoksi.

nannic3 (2).png
prx4kertaa.png
prx4kertaa (1).png
prx4kertaa (2).png
PRX-otsa (1).png
PRX-kaula).png
Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg