Sirpa
sirpa marenki day spa kpsmetologi lohja
Marenki Day Spa yrittäjä
Sky & Cidesco kosmetologi (2009)
Parturi-kampaaja
Merkonomi
Visualisti (AJK)
  • Instagram
045 197 3663
Seuraa tästä
Palveluihini kuuluvat: Kasvohoidot
Olen erikoistunut kasvohoitoihin ja erilaisiin iho-ongelmiin. Haluan siksi keskittyä tekemään ainoastaan kasvohoitoja ja vastata asiakkaani tarpeisiin mahdollisimman hyvin; oli se sitten tuloshakuista ihonhoitoa, täydellistä rentoutumista tai molempia. Välitän asiakkaistani aidosti ja haluan auttaa kaikin keinoin tavoitteen saavuttamisessa :) Teen myös meikkauksia, ja jos tarvitset aikaa viikonloppuna voit tiedustella aikoja sähköpostitse.
Työkaverit kuvailevat Sirpaa sanoilla:
innostava, positiivinen, iloinen, ystävällinen, ammattitaitoinen, aina auttamassa, tehokas
Ala-asteella ollessani aloin kiinnostumaan kauneudenhoidosta. "Kokkailin" kotikeittiössä kosmetiikkaa kirjastosta lainaamieni kirjojen ohjeiden mukaan. Muistan kuinka erityisesti yksi kirja oli ahkerasti lainassa- Luonnonmukaista kauneutta. Yksi lempileluistani oli kampauspää jolle tein meikkejä ja kampauksia. Viimeistään yläasteella oli selvää että haluan parturi-kampaajaksi ja vuonna 1997 valmistuinkin silloiseen unelma-ammattiini. Aika pian koulun aloitettuani tiesin myös haluavani joku päivä kosmetologiksi. Se haave toteutui vuonna 2009 valmistuttuani Suomen kosmetologikoulusta.

Olen ollut yrittäjänä jo yli kaksikymmentä vuotta. Kosmetologina tein töitä ensimmäiset vuodet sopimusyrittäjänä ja "keikkatyöllä" Mustiolla (Beauty box), Virkkalassa (Kauneushoitola Kirsi), Siuntiossa (Siuntion kylpylä) ja Lohjalla (Salonki Fabele, 3 vuotta). 
 
Ensimmäisen, oman kauneushoitolan perustin vuonna 2013 Laurinkadulle. Nimeksi tuli Kauneussalonki Marenki.  Remontoin liiketilaa ja ohikulkija huudahti että "Tuleepa nättiä! Ihan kuin karkki!" Siitä sitten syntyi ajatus nimestä Marenki.

Äitiyslomallani vuonna 2019 totesin että on aika hankkia suuremmat tilat. Niinpä siis, muutaman kuukauden ikäinen vauva kainalossa alkoi suuremman liiketilan metsästys ja sopivan löydyttyä myös suuri remontti.

Vuoden 2021 keväällä toimintamme on jälleen kasvanut ja onneksi saimme lisää tilaa nykyisen liikkeen seinän takaa.