Spa-etiketti

Spa etiketin tarkoituksena on varmistaa, että jokainen voi nauttia palveluistamme kokonaisvaltaisesti ja kokea rentouttavan hoitoelämyksen. Etiketin noudattaminen antaa henkilökunnallemme mahdollisuuden palvella vieraitamme mahdollisimman yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Toivotamme Sinulle rauhaisaa ja stressitöntä hoitohetkeä.

Arvostamme Spa -alueella hiljaisuutta. Hiljennä matkapuhelimesi ja vältä kovaäänistä puhetta.

 

Myöhästyminen
Saavuttehan ajoissa paikalle. Myöhästyminen saattaa verottaa omaa hoitoaikaanne ja hoidon koko hinta veloitetaan huolimatta lyhyemmästä hoitoajasta.

Peruutukset
Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamatta jääneistä ajoista, tai alle 24h perutusta ajasta veloitamme 75% varatun hoidon hinnasta. Koskee myös lahjakortteja. peruutukset ensisijaisesti timman kautta, varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. ETHÄN PERU AIKAASI PUhelimella muuta kuin arkisin klo 9-16 välillä, muuten peruutuksesi ei välttämättä tavoita tekijää.

Lahjakortit

Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Vanhentuneita lahjakortteja ei valitettavasti voi käyttää maksuvälineenä joten varaathan ajan hoitoon hyvissä ajoin

 

Turvallisuus

Muistattehan mainita mikäli teillä on jokin sairaus, allergia, käytätte lääkitystä tai olette raskaana. Näin varmistamme hoidon soveltuvuuden.

Matkapuhelin

Huomaavaisuudesta muita asiakkaita kohtaan suljettehan matkapuhelimenne spa-hoitolan tiloissa.

Piilolinssit ja korut
Mikäli käytätte piilolinssejä, muistakaa poistaa ne ennen hoidon alkamista. Myös korut on hyvä poistaa ennen hoitoja.

Odotusalue/myymälä

Hoidon jälkeen voitte jäädä rauhassa nauttimaan teetä ja virvokkeita. Lisäksi voitte tehdä tuoteostoksia SPA-shopissa.

Hoitopaketit ja tarjoilut/Menu

Mikäli tulet meille viettämään rentouttavaa päivää, Halutessasi voimme tilata myös herkullista syötävää ja kuohuvaa. Olethan toiveistasi yhteyksissä henkilökuntaamme mielellään viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. Vaihtoehdot löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

Marenki Day Spa

Laurinkatu 57, 3.krs   08100 Lohja

(sisäänkäynti Nordean vierestä, keskusaukion puolelta)

p. 050 582 47 19

 @Pages powered by Sirpa Ristimäki