Spahoidot & Vartalo


Tältä sivulta löydät rentouttavimmat hoitomme. Kasvohoidoidot- välilehdeltä kannattaa katsoa myös Nannic RF- hoitomme joka on todella rentouttava vaikkei ensisijaisesti kuulukaan Spa-hoitoihimme.  Satunnaisina sunnuntaina on myös tarjolla Spa-hoitoja joko Oonan tai Sirpan tekemänä.

Suunnittele oma Spa-päiväsi
Jos haluat räätälöidä hoitokokonaisuuden itse, kerrothan viestissä toivomasi päivämäärän,
hoidot ja mahdolliset tarjoilut. (Lue lisää täältä)
 
Relaxation
VARTALOHIERONTA

Huomioithan että kyseessä ei ole urheiluhieronta vaan Kosmetologin tekemää klassista, rentouttavaa hierontaa ravitsevalla, hoitavalla öljyllä.
 
Klassinen kokovartalo hieronta + päähieronta
90min/65€ Jenna

Kokovartalon hieronta

60min/ 50€ Jenna

Niska- hartiahieronta
30min/40€ Jenna
Nimetön suunn.malli-2.png

GUA SHA KASVOHOITO

Gua Sha on vanha hoitomenetelmä kasvoille ja vartalolle, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Gua Sha on lempeä, mutta tehokas hoitomenetelmä, joka vaikuttaa pintaa syvemmälle. 
GUA SHA KASVOHIERONNAN VAIKUTUKSIA 
  • Elvyttää ja kirkastaa ihoa
  • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta.
  • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
  • Kohottaa kasvojen piirteitä ja tuo kasvojen luuston, kuten poskipäät ja leukalinjan paremmin esiin
  • Poistaa jännityksiä ja kireyksiä
  • Voi vähentää pigmenttiläiskiä ja epäpuhtauksia
Hoito alkaa ihon pintapuhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen tehdään Gua Sha hieronta, joka alkaa decoltelta jatkuen niskan kautta kasvoille. Lopuksi kasvoille levitetään ravitseva naamio, jonka vaikutusaikana käsitellään vielä hiuspohja. 
 
Yksikin hoitokerta näkyy iholla, mutta parhaimman tuloksen saat, kun käyt säännöllisesti hoidossa. Käy hoidossa aluksi 3 kertaa viikon välein ja sen jälkeen ylläpitävänä hoitona kuukauden välein. 

Hoito on todella rentouttava ja sopii erinomaisesti myös lahjaksi. 
Hoitoa ei voi tehdä tulehtuneelle tai vaurioituneelle iholle, jos on valtimon kovettumatauti, pullistuma tai veritulppa, veren hyytymiseen  liittyvä sairaus tai lääkitys, flunssa, aktiivisessa tilassa oleva syöpä, tai viimeisen 3kk aikana laitetut täyteaineet ja pistoshoidot.

 

75€/75min

 Oona

hoitopaketit
Screenshot_20220207-160606.png

BALI BLISS

Hoitopakettiin kuuluvat:
Ayu Organics kasvohoito jonka ihana tuoksumaailma kuljettaa sinut eksoottiselle matkalle Balin rikkaaseen luontoon.

Lisäksi käsiä pehmentävä hoito.

75min/ 125€


 
Candle in Glass Jar
LAZY DAY

Hoitopakettiin kuuluvat:
Lämmittävä tai virkistävä jalkakylpy eteerisellä, hoitavalla öljyseoksella.

Hemmotteleva kasvohoito jonka pehmeän puuteriset tuoksut ja hieronta kietovat sinut ihanaan uneen ja rentoutuneeseen tilaan. Naamion aikana jalkahieronta.75min/125€
 
 
Lower Body
NANNIC RF- VARTALOHOITO
 
75€/ kerta / alue (esim. vatsa)

Nannic-laitteemme on uusi malli NBE 1000. Hoito soveltuu kiinteyttämään veltostunutta ihoa esim. vatsalla, käsivarsissa, reisissä ja selässä.

Radiofrekvenssin elektromagneettinen ja diaterminen energia aktivoi ihon mikroverenkiertoa, ja happea kulkeutuu kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu. Kollageeni- ja elastiinisäikeet vahvistuvat. Kuona-aineet poistuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana. Tämä fysiologinen prosessi aktivoi ihon solutoimintaa, ja tulokset näkyvät ihon kiinteytymisenä.

Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri.

Nannic radiofrekvenssihoitoa suositellaan sarjana, 3 – 5 kertaa, 1 – 2 viikon välein

int.jpg
ORIENTAL ESCAPE
40min/42€ Jenna


Taivaallista hierontaa intialaisen päähieronnan tyyliin, mutta saat olla makuuasennossa.  Hierontaa kasvoille, hartioille, niskalle & päänahalle. Erinomainen rentouttaja jos kärsit päänsärystä, stressistä, kiireisestä elämänrytmistä tai jumiutuneista lihaksista. Hieronnassa käsitellään akupisteitä jolloin jännitykset vähenevät ja pääset ihanan rentoutuneeseen olotilaan. Edistää tehokkaasti verenkiertoa joka puolestaan lisää hapenottokykyä ja kuona-aineiden poistumista ihosta ja lihaksistosta. Soveltuu erityisen hyvin ilta-aikaan tehtäväksi.