tehokkaat yhdistelmähoidot

Useimpia kasvohoitojamme on mahdollista yhdistellä, ja usein näin saavutetaankin
paras, monipuolisin hoitotulos. Joskus tavoitteeseen päästään aloittamalla hoidot perusasioista, kuten puhdistamisesta ja rakennetaan palikka kerrallaan terveempää ja kauniimpaa ihoa.

Olipa sinun tavoitteenasi kiinteämpi, puhtaampi, vahvempi tai elinvoimaisempi iho tai pelkästään rentoutuminen niin pyrin täyttämään toiveesi mahdollisimman hyvin. Kasvohoitojen tekeminen on lähellä sydäntäni joten varaan jokaiseen kasvohoitoon reilusti aikaa. Kiireetön hoitohetki on varattu vain sinulle.
Jokaisella käynnillä analysoin ihosi tarkasti ja suunnittelen hoito-ohjelman silloisen tarpeen ja toiveittesi mukaan.

Haluan korostaa että oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotottumuksia tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti.
Siksi annan sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon.

Varaa oma aikasi kasvohoitoon niin katson mikä kokonaisuus voisi olla sinulle hyödyksi.  
Voit käydä katsomassa joitain hoitotuloksia täältä.

Kauneusterveisin,

Sirpa
ARTESAN- sinulle räätälöity
Aromatic Oil
ALK. 79€

Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta.


Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja siksi tästä on hyvä lähteä liikkeelle varsinkin jos et aiemmin ole käynyt kasvohoidoissamme. Lisäksi, ihomme tarpeet muuttuvat herkästi erilaisten sisäisten ja ulkoisten asioiden vaikutuksesta joten halutessasi voimme tehdä joka kerta erilaisen kasvohoidon.

Hoidon hinta määräytyy valitsemamme hoidon mukaan.
Katson mielelläni myös kotihoitotuotteesi- ja tapasi kuntoon.
Voit kirjoittaa toivomasi maksimihinnan hoidolle varauksen yhteydessä lisätietoihin
Nannic radiofrekvenssi- tehokiinteytys
NannicVelentineday3.jpg
Kombohoito kaula ja kasvot: Mikroneulaus + Nannic 185€ /175€
Kombohoito decolte, kaula ja kasvot: Mikroneulaus + Nannic 245€ /235€


SUOSITUIN KASVOHOITOMME VUONNA 2021! Nannic-laitteemme on uusi malli NBE 1000.
Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä. Laitteen tehokkuudesta kertoo  se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta- omalta itseltäsi. 

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, eloton ja harmaa iho.

HALUATKO KAKSI TEHOHOITOA YHDELLÄ KERRALLA?
Lisäämällä Nannic hoitoon mikroneulauksen, saamme syvemmän kudosten kiinteytyksen lisäksi ihon pintaa kaunistavan neulaushoidon todella edulliseen yhteishintaan. (yhteishinta erikseen 270€)

Mikroneulauksella vaikutetaan suotuisasti ihon pinnan ongelmiin kuten kuivuuteen, pigmenttiläiskiin ryppyihin ja couperosaan.

ESTEET HOIDOLLE:
Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri

SARJAHOITO & YLLÄPITO:
Suositeltava hoitoväli sekä Nannicissa että Kombohoidossa on 2-4 vko. Hoitokertojen määrä 3-7 kertaa, jonka jälkeen yksi ylläpitohoito 6-8vko välein. 
Nannic sarjahoito: 125€/kerta kun hoitoväli on max.4 vko. 
Kombohoito sarjahoito: Mikroneulaus + Nannic 175€/kerta kun hoitoväli max. 4 vko
TRIPLE LUX- HOITO
Triple lux kasvohoito
175€

Yhdistelmä tehokkaita hoitojamme - puhdistusta, ja syväkosteutusta!
Sisältää puhdistavan ja kirkastavan osuuden hapotushoidolla ja Hydrogen- laitteella. Kun ihohuokoset on syväpuhdistettu, ja ihon pinta pehmennetty, on vuorossa ja syväkosteuttava Nannic RF-hoito 20min (ei kiinteytys) sekä erikoisnaamio. Tämän hoidon jälkeen ihosi on takuulla kuin uudestisyntynyt. Sisältää kulmien muotoilun.

ESTEET HOIDOLLE:
Akuutti tulehdus iholla, pahanlaatuiset luomet, ruusufinni, POD, aktiivinen akne, herpes.
red carpet- kasvohoito
249€

Monipuolisin kasvohoitomme, jonka jälkeen olet valmis edustamaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Suosittelemme hoitoa esim. muutama päivä ennen juhlia, pitkän sairastelun tai lääkekuurin jälkeen, stressistä, mistä tahansa sisäisistä tai ulkoisista rasitteista kärsineelle iholle.
Yhdistelmä tehokkaita hoitojamme - syvädetox, hemmottelua, kiinteytystä, vitamiinitankkausta ja kosteutusta!
Sisältää puhdistavan ja kirkastavan osuuden entsyymikuorinnalla ja Hydrogen- laitteella. Kun ihohuokoset on syväpuhdistettu, ja ihon pinta pehmennetty, on vuorossa uudistava mikroneulaus jonka avulla syötämme ihoon myös runsaasti kosteutta ja vitamiinicoktailin. Hoidon kruunaa rentouttava 30min Nannic RF-hoito (kiinteyttävä) sekä naamio. Ihosi on takuulla tämän jälkeen kuin pienen taian kokenut. Sisältää kulmien muotoilun.

ESTEET HOIDOLLE:
sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri, aktiivinen herpes tai ihotulehdus

KOTIHOITO:
Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h. 
Infuzion System®- vitamiinitankkaus & Glow efekti!
is.jpg
MULTIFUZION Mikroneulaus + Infuzion 230€ (Boozter seerumilla) 280€ (Volymizer seerumilla)

Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä.
Toimenpide on kuin mesoterapia ilman neuloja/pistoksia ja toipumisaikaa ei ole. Hoidon aikana iholla tuntuu pientä pistelyä. Tällä hoidolla iholle saat upean Glow-efektin ja väsymyksen merkit häviävät.

Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvojen pintakerrokseen. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin). Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos.

Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. 
Ikääntymisen merkit pehmenevät, hosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. 
Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi. Soveltuu hyvin pistoshoitojen välissä otettavaksi. Pistosten ja Infuzionin välissä tulee olla väh. 3vko

Mikroneulaus yhdistettynä Infuzioniin: Kun neulaus tehdään Infuzionin alle, pääsevät vaikutusaineet  imeytymään ihoon huomattavasti paremmin ja tehokkaammin.

HOIDOISSA ON VALITTAVANA KAKSI ERI SEERUMIA:

BOOZTER- sisältää 52 erilaista iholle tärkeää vitamiinia ja aminohappoa sekä hyaluronihappoa.  Boozter luo ihanaa hehkua ja ravitsee tehokkaasti tämän vitamiinicoktailin ansiosta. Ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja kahden Boozter hoidon jälkeen se on valmis ottamaan vastaan myös koostumukseltaan paksumpaa, Volymizer-seerumia.

VOLYMIZER- hoidossa käytetään eri tyyppistä hyaluronihappoa kuin Boozter hoidossa. . Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä ihon pintaan, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin. 

ESTEET HOIDOLLE:
Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on tulehdustilassa oleva akne tai ruusufinne, antibioottikuuri, aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, migreeni, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus tai jos imetät


 

Extrat

Täydennä kasvohoitoelämystäsi lisäpalveluilla. Useampi lisäpalvelu ei
välttämättä mahdu ajanvaraukseen mutta siinä tapauksessa voit
kirjoittaa toivomasi lisäpalvelut varaamasi kasvohoidon lisätietokenttään.

RIPSET & KULMAT, VAHAUS

Kulmien muotoilu tai ripsien värjäys 12€
Kulmien muotoilu ja värjäys 18€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 30€
Ihokarvojen poisto vahalla kasvojen alueelta 15€


JALAT & KÄDET

Jalkojen kuorinta & hieronta jaloille 18€
Rentouttava pikavirkistys ja pehmennys 

Syväkosteuttava kylpy & naamio jaloille 25€
Ihoa ravitseva öljykylpy ja kosteuttava naamio sitruksien ja marjojen vitamiineilla

Virkistävä & uudistava käsikuorinta+ naamiopakkaus 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

Virkistävä & uudistava kuorinta + naamiopakkaus jaloille 25€
Vaikuttavina aineina virkistävä piparminttuöljy ja sitruunaruoho

KASVOT

+ hapotuskäsittely 25€
+ kasvohieronta 15€
+ mekaaninen ihonpuhdistus 25€
+ syväkosteutus/rauhoitus Nannic  (ei kiinteyttävä) 25€
+ syväpuhdistava Hydrogen (2 vaihetta) 25€