Spa shop

 

 Odotusaulan yhteydessä on pieni kosmetiikka/lifestyle- myymälä

josta löydät kivoja tuotteita kotiin ja lahjaksi. Tule tutustumaan valikoimaamme!

On ensiarvoisen tärkeää hoitaa ihoa kotona päivittäin oikeilla hoitotuotteilla, 

pitääksesi hoitolassa saavutettuja tuloksia yllä,  ja parantaaksesi ihosi kuntoa.

Hoitotuotteiden miellyttävyys ja tehokkuus tekee kotihoidosta nautinnollista.

Erilaisia loistavia kosmetiikkamerkkejä on onneksemme tarjolla aivan joka makuun.

Klikkaa kuvia saadaksesi lisätietoa.

 

 

NANNIC-logo-grey-Skin-care-by-scienc-RGB

Nannic valikoitui Marenkiin luonnollisesti täydentämäämn upeita nannic hoitoja. Nannicin ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa. Hydrolipidikalvon tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta yhdessä sarveissolukerroksen kanssa. Laadukkaissa Nannic ihonhoitotuotteissa on lamellaarirakenne, joka on samankaltainen ihon hydrolipidikalvon kanssa. Vaikuttavien aineiden kuljettimina toimii misellit, jotka ovat molekyylikooltaan pienempiä kuin liposomit. NANNIC bioaktiivisissa hoitotuotteissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita

darphin logo.jfif
darphin.jfif

Darphin on palannut valikoimiimme pienen tauon jälkeen, kun tuoteperhe on kasvanut mahdollistaen laajemman hoitovalikoiman. Olen työskennellyt monilla sarjoilla, mutta darphin on aina ollut se eniten minun näköiseni sarja.

Aromaterpia on Darphin filosofian sielu ja sydän. Valikoima luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta ulottaen voimansa syvälle ihoon herättäen kaikki ihon toiminnot. Aromaterpian kokonaisvaltainen vaikutus on suunnaton – hoidon tehon ja lempeyden täydellinen harmonia.

Marenki day spassa saatavilla siis ihanat hoidot ja tuotteet

elemis-logo_1.png
ProDefinition-banner.jpg

Elemis on Englannin johtava spa ja ihonhoitomerkki.

Luonnollisesti tehokkaiden ainesosien ja uusimman teknologian menestyksellisen yhdistelmän ansiosta Elemis voi tarjota markkinoiden tehokkaimpia ja tuloksellisimpia tuotteita ja hoitoja.

Elemis- tuotteet ovat ainutlaatuisia ja hoidot on palkittu yli 200 kertaa vuosien varrella.
Elemis-hoito on unohtumattoman kokonaisvaltainen kokemus!

 

Saatavissa yli 1600 Spassa, kauneushoitolassa,

salongissa, travel spassa, risteilyaluksella ja tavarataloissa ympäri maailmaa

 

environ_logo_small.png
environ-feature.jpg

Toin Environ tuotesarjan Lohjalle jo kahdeksan vuotta sitten! Tuolloin vain harva oli kuullut tästä erinomaisesta ihonhoitosarjasta, koska pääosin siihen mennessä sarjaa saivat myydä vain ihotautilääkärit . Onneksi myös kosmetologit saivat sarjan käyttöönsä  ja lyhyessä ajassa sarja on räjähdysmäisesti levinnyt ympäri maailmaa, eikä ihme!  Environ hoitaa tehokkaasti ihoa huolehtimalla vitamiinitasapainosta. Tärkeimpänä näistä A-vitamiinin; jolla on todettu olevan jopa kymmenen tärkeää tehtävää ihossa! Voit parantaa hoitotuloksia käyttämällä pikkuhiljaa voimakkaampia pitoisuuksia - mutta tärkeintä on pitkäjänteisyys. Ennemmin tai myöhemmin tulet huomaamaan varmasti miten ihosi hyötyy  Ota hoito-ohjelmaasi ainakin siis AVST voide joka sisältää A-ja C-vitamiinia. Meiltä on saatavilla myös Environ kasvohoidot. Tule kokeilemaan!