Vartalo & hieronta

Relaxation
VARTALOHIERONTA

Huomioithan että kyseessä ei ole urheiluhieronta vaan Kosmetologin tekemää klassista, rentouttavaa hierontaa ravitsevalla, hoitavalla öljyllä.
 
Klassinen kokovartalo hieronta + päähieronta
90min/65€ Jenna

Kokovartalon hieronta

60min/ 50€ Jenna

Niska- hartiahieronta
30min/40€ Jenna
int.jpg
ORIENTAL ESCAPE
40min/42€ Jenna


Taivaallista hierontaa intialaisen päähieronnan tyyliin, mutta saat olla makuuasennossa.  Hierontaa kasvoille, hartioille, niskalle & päänahalle. Erinomainen rentouttaja jos kärsit päänsärystä, stressistä, kiireisestä elämänrytmistä tai jumiutuneista lihaksista. Hieronnassa käsitellään akupisteitä jolloin jännitykset vähenevät ja pääset ihanan rentoutuneeseen olotilaan. Edistää tehokkaasti verenkiertoa joka puolestaan lisää hapenottokykyä ja kuona-aineiden poistumista ihosta ja lihaksistosta. Soveltuu erityisen hyvin ilta-aikaan tehtäväksi.
Lower Body
NANNIC RF- VARTALOHOITO
 
75€/ kerta / alue (esim. vatsa)

Nannic-laitteemme on uusi malli NBE 1000. Hoito soveltuu kiinteyttämään veltostunutta ihoa esim. vatsalla, käsivarsissa, reisissä ja selässä.

Radiofrekvenssin elektromagneettinen ja diaterminen energia aktivoi ihon mikroverenkiertoa, ja happea kulkeutuu kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu. Kollageeni- ja elastiinisäikeet vahvistuvat. Kuona-aineet poistuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana. Tämä fysiologinen prosessi aktivoi ihon solutoimintaa, ja tulokset näkyvät ihon kiinteytymisenä.

Hoito ei sovellu asiakkaalle jolla on aktiivinen herpes, sydämentahdistin, epilepsia, alaraajojen valtimoiden verenkiertohäiriö, syöpä, sähköyliherkkyys, MS-tauti, raskaus, antibioottikuuri.

Nannic radiofrekvenssihoitoa suositellaan sarjana, vähintään 3 – 5 kertaa, 1 – 2 viikon välein